Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Germanii au trimis ajutoare în Cugir

Publicat

Fundaţia „Freunde Maria Rast” din Wasserburg din Germania a trimis, săptămâna aceasta, locuitorilor de la poalele Drăganei mai multe obiecte de mobilier şi componete electronice pentru şcoli, aparatură pentru spital, constând într-un sterilizator, precum şi mai multe saltele pe care administraţia locală le va folosi pentru amenajarea unui spaţiu de cazare destinat copiilor de la munte care frecventează şcolile din Cugir. Fundaţia este condusă de Erich Baumgartner, Cetăţen de Onoare al Cugirului, a cărui implicare în viaţa comunităţii locale cugirene a început în anul 1990.

Erich Baumgartner a mai contribuit la îmbunătăţirea dotării tehnice a spitalului din Cugir, pentru care a donat un aparat de respiraţie artificială, aparat de anestezie, scaune pentru invalizi, paturi de spital, noptiere, saltele, lenjerie, alimente şi alte materiale sanitare. Totodată, a avut un rol important în iniţierea relaţiilor de colaborare dintre oraşele Cugir şi Wasserburg, finalizată prin înfrăţirea celor două localităţi în anul 2006. Anul viitor se împinesc 20 de ani de colaborare cu comunitatea germană. Pentru marcarea acestui eveniment, o delegaţie a oraşului Wasserburg va fi prezentă la Cugir  la invitaţia administraţiei locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax