Contacteaza-ne si pe
Publicitate

CÎMPENI

Gest de omenie al unui pompier din Câmpeni, aflat în timpul liber. A sărit în ajutorul unui bătrân căzut pe stradă

Publicat

alin

Un pompier din Câmpeni, aflat în timpul liber, a sărit în ajutorul unui bătrân care a căzut pe stradă, într-o baltă și s-a lovit puternic la cap. Alin Purda, aflat întâmplător în zonă, nu a stat pe gânduri și a intervenit imediat.

A sărit în ajutorul bătrânului și i-a acordat primul ajutor. L-a poziționat pe o parte, a vorbit cu el tot timpul și i-a susținut capul. O cititoare Alba24 a văzut întreaga scenă.

Alin Purda este paramedic SMURD, plutonier major la Stația de Pompieri Câmpeni, au confirmat reprezentanții ISU Alba.  

”Am fost azi martora unui eveniment în Orașul Câmpeni, si am rămas plăcut surprinsă de omenia arătata de un domn de la pompieri, din câte mi-am dat seama, pentru că în momentul intervenției colegilor lui a urcat în ambulanță alături de ei!

Acest domn de la pompieri a intervenit foarte repede când un domn mai bătrân a căzut pe asfalt, pe Strada Horea din oraș și s-a lovit puternic la cap.

Am văzut cum l-a pozitiționat pe o parte, a vorbit cu el tot timpul și a stat lânga el în genunchi în apă, pe asfalt, ca să îi susțină capul până la sosirea ambulanței! Un gest mic dar care mi-a arătat ca încă mai sunt oameni cu suflet și oameni cărora le pasă, printre noi!

Am văzut ca i-a ajutat și pe cei de la SMURD, care îl cunoșteau, de aceea am dedus că e coleg cu ei” ne-a transmis cititoarea noastră.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

UPDATE ACCIDENT grav la Petreşti: Trei persoane rănite după ce două maşini s-au lovit

Publicat

smurd

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut în localitatea Petreşti. Din primele date, două autoturisme au intrat în coliziune. Una dintre persoanele rănite a rămas prinsă în caroseria maşinii. Potrivit ISU Alba, la faţa locului intervine Garda Sebeş cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Toate persoanele rănite sunt conştiente. UPDATE: […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

A fost modificată legea armelor şi muniţiilor. Care sunt noile condiţii din proiectul adoptat de Parlament

Publicat

pistol

Legislaţia armelor şi muniţiilor a fost modificată prin vot final la Camera Deputaţilor asupra proiectului inițiat de guvern în cursul anului trecut. Una dintre modificări se referă la armele de tir, care vor putea fi folosite în scopul exclusiv de practicare a tirului sportiv, chiar și de tinerii sub 18 ani. “Persoanele care nu au […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

De JOI: Înscrieri pentru LOCURI de PARCARE la Alba Iulia. Condiții, zone vizate, calendar și acte necesare

Publicat

parcari publice

Primăria Alba Iulia începe, din 20 iunie, înscrierile pentru atribuirea unor noi locuri de parcare de reședință, pe bază de abonament. Atribuirea se face numai în limita unui loc de parcare pentru fiecare apartament sau spațiu cu altă destinație în blocurile arondate. O persoană poate depune un singur dosar. Înscrierile se vor face între orele […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Rezervația Masa Jidovului, filmată cu drona. Cum arată unul dintre cele mai frumoase monumente naturale din Alba

Publicat

Masa Jidovului este un monument al naturii cunoscut de localnicii de pe Valea Sebeșului și sub denumirea de „Masa Uriașului”. Formațiunea de piatră face parte dintr-o arie protejată de interes național, de fapt o rezervație naturală de tip geologic și peisagistic situată în sud-vestul Transilvaniei, la granița dintre Alba și Sibiu. Rezervația naturală, inclusă în […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate