Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Gest de omenie al unui pompier din Câmpeni, aflat în timpul liber. A sărit în ajutorul unui bătrân căzut pe stradă

Publicat

alin

Un pompier din Câmpeni, aflat în timpul liber, a sărit în ajutorul unui bătrân care a căzut pe stradă, într-o baltă și s-a lovit puternic la cap. Alin Purda, aflat întâmplător în zonă, nu a stat pe gânduri și a intervenit imediat.

A sărit în ajutorul bătrânului și i-a acordat primul ajutor. L-a poziționat pe o parte, a vorbit cu el tot timpul și i-a susținut capul. O cititoare Alba24 a văzut întreaga scenă.

Alin Purda este paramedic SMURD, plutonier major la Stația de Pompieri Câmpeni, au confirmat reprezentanții ISU Alba.  

”Am fost azi martora unui eveniment în Orașul Câmpeni, si am rămas plăcut surprinsă de omenia arătata de un domn de la pompieri, din câte mi-am dat seama, pentru că în momentul intervenției colegilor lui a urcat în ambulanță alături de ei!

Acest domn de la pompieri a intervenit foarte repede când un domn mai bătrân a căzut pe asfalt, pe Strada Horea din oraș și s-a lovit puternic la cap.

Am văzut cum l-a pozitiționat pe o parte, a vorbit cu el tot timpul și a stat lânga el în genunchi în apă, pe asfalt, ca să îi susțină capul până la sosirea ambulanței! Un gest mic dar care mi-a arătat ca încă mai sunt oameni cu suflet și oameni cărora le pasă, printre noi!

Am văzut ca i-a ajutat și pe cei de la SMURD, care îl cunoșteau, de aceea am dedus că e coleg cu ei” ne-a transmis cititoarea noastră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax