Contacteaza-ne si pe
Publicitate

CÎMPENI

Gest de omenie al unui pompier din Câmpeni, aflat în timpul liber. A sărit în ajutorul unui bătrân căzut pe stradă

Publicat


alin

Un pompier din Câmpeni, aflat în timpul liber, a sărit în ajutorul unui bătrân care a căzut pe stradă, într-o baltă și s-a lovit puternic la cap. Alin Purda, aflat întâmplător în zonă, nu a stat pe gânduri și a intervenit imediat.

A sărit în ajutorul bătrânului și i-a acordat primul ajutor. L-a poziționat pe o parte, a vorbit cu el tot timpul și i-a susținut capul. O cititoare Alba24 a văzut întreaga scenă.

Alin Purda este paramedic SMURD, plutonier major la Stația de Pompieri Câmpeni, au confirmat reprezentanții ISU Alba.  

”Am fost azi martora unui eveniment în Orașul Câmpeni, si am rămas plăcut surprinsă de omenia arătata de un domn de la pompieri, din câte mi-am dat seama, pentru că în momentul intervenției colegilor lui a urcat în ambulanță alături de ei!

Acest domn de la pompieri a intervenit foarte repede când un domn mai bătrân a căzut pe asfalt, pe Strada Horea din oraș și s-a lovit puternic la cap.

Am văzut cum l-a pozitiționat pe o parte, a vorbit cu el tot timpul și a stat lânga el în genunchi în apă, pe asfalt, ca să îi susțină capul până la sosirea ambulanței! Un gest mic dar care mi-a arătat ca încă mai sunt oameni cu suflet și oameni cărora le pasă, printre noi!

Am văzut ca i-a ajutat și pe cei de la SMURD, care îl cunoșteau, de aceea am dedus că e coleg cu ei” ne-a transmis cititoarea noastră.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Amenzi plătite prin muncă la Ciugud. Un bărbat trebuie să lucreze peste 100 de ore în folosul comunității

Publicat

Un bărbat din Ciugud va presta peste 100 de ore de muncă în folosul comunității, din cauza unor amenzi vechi de peste cinci ani. Reprezentanții Primăriei Ciugud l-au trimis în judecată pe bărbat, deoarece acesta a primit în trecut mai multe amenzi contravenționale, în valoare totală de 1.785 lei, pe care nu le-a plătit. Din […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Imagini extrem de rare cu DOI LUPI care se țin scai de o căruță, ziua în amiaza mare, într-un sat din Harghita

Publicat

Doi lupi au fost filmați în timp ce urmăreau o căruță, ziua în amiaza mare, într-un sat din județul Harghita. Imaginile au fost postate miercuri, pe rețeaua de socializare Facebook. Pe video se pot observa doi lupi care urmăresc o căruță, de care era legat un câine. „Ziua în amiaza mare! În localitatea Armășeni jud. […]

Citește mai departe
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Cursuri universitare pentru persoane vârstnice, la Cluj-Napoca. Cel mai bătrân student are 93 de ani

Publicat

La Cluj Napoca s-au deschis în acest an cursuri universitare pentru persoanele în vârstă. Universitatea Vârstei a treia este un proiect organizat de Primăria Cluj-Napoca, prin Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicală, în parteneriat cu Asociaţia EduNation şi Fundaţia Universităţii Babeş-Bolyai. Beneficiarii sunt 80 de vârstnici de la două centre de zi pentru vârstnici. Prin […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia, salvat de pompieri. A adormit cu mâncarea pe foc și a fost la un pas de tragedie

Publicat

Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un apartament situat în Alba Iulis, pe Strada Mircea cel Bătrân. (FOTO: Arhivă) Intervenția a fost solicitată ca urmare a unei degajări mari de fum dintr-un apartament. La fața locului, pompierii au găsit locuința inundată cu […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate