Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gest emoționant pentru comisarul Traian Berbeceanu, de Ziua Poliției. Colegii de la BCCO şi-au luat tricouri cu imaginea lui și s-au fotografiat în fața IPJ Alba

Publicat

O parte dintre poliţiştii BCCO Alba Iulia, apropiaţi ai comisarului Traian Berbeceanu au sărbătorit Ziua Poliţiei într-o manieră cât se poate de originală. Îmbrăcați în tricouri cu imaginea fostului lor şef, s-au fotografiat în faţa sediului Inspectoratului Poliției Județene Alba, în timp ce țineau în mână un tricolor. Aceștia s-au și întâlnit cu comisarul, la un local din oraș.

Ziua Poliţiei Române, sărbătorită în fiecare an în data de 25 martie, a fost un momentul prielnic pentru cinci colaboratori apropiaţi ai comisarului şef Traian Berbeceanu, din cadrul BCCO Alba Iulia, să celebreze așa cum au știut ei mai bine. Pentru a arăta respectul pe care îl poartă fostului lor șef, aceștia s-au fotografiat cu un tricolor în faţa sediului IPJ Alba, îmbrăcaţi în tricouri cu imaginea poliţistului.

Pe obiectele de îmbrăcăminte au scris „Integritate, Curaj, Respect”. Ulterior, mai mulţi poliţişti din cadrul BCCO s-au întâlnit cu Traian Berbeceanu la Alba Iulia. Aproape toţi au fost văzuţi şi în octombrie 2013, la Curtea de Apel Alba Iulia, când s-a judecat şi aprobat cererea procurorilor DIICOT privind arestarea preventivă a comandantului BCCO Alba Iulia.

”Nimic nu poate egala cinstea şi onoarea de a vă avea colegi! Nici o distincţie, premiu sau promovare, nici o avansare, nimic nu poate sa egaleze gestul vostru de astazi! Simplu, fără vreo fanfară sau uniformă de ceremonie, fără discursuri lipsite de conţinut… doar cu drapelul tricolor şi într-o linişte demnă, aţi arătat lumii întregi cum sunt poliţiştii adevăraţi! Vă mulţumesc din suflet!“, a fost reacția fostului şef BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, la vederea fotografiilor.

Acesta a postat ulterior pe pagina sa de socializare o fotografie în care apărea alături de foști săi colegi, cu mesajul: „Cea mai frumoasă aniversare a Zilei Poliției Române!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax