Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gest extrem la beţie: Un bărbat din Întregalde s-a enervat şi i-a tăiat urechea soţiei

Publicat

O femeie din Întregalde a ajuns la spital după ce soţul ei, aflat sub influenţa alcoolului i-a tăiat, cu un cuţit, lobul urechii. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Galda de Jos au întocmit, luni, actele premergătoare cercetării penale sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe faţă de N.I., un bărbat de 54 de ani, din comuna Întregalde. Acesta, în timp ce se afla în locuinţa sa, pe fondul consumului de alcool, a avut o altercaţie cu soţia şi i-a secţionat cu un cuţit lobul urechii stângi.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, în vederea acordării îngrijirilor medicale, urmând ca, în funcţie de datele ce vor rezulta din anchetă şi constatările medico-legale, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax