Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gest fără precendent: Jurnaliștii prezenți la Comisia Iordache au refuzat să îi ia declarații lui Eugen Nicolicea

Publicat

Gest fără precedent al jurnaliștilor. După răspunsurile zeflemitoare sau jignitoare pe care le-au primit de la deputatul Eugen Nicolicea, oamenii de presă au decis să-l lase cu ochii în soare sau mai bine spus … în camere.

Eugen Nicolicea a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor, luni, în comisia Iordache, unde se dezbăteau modificările Codului penal.

Sătui să alerge după el pe holuri, reporterii au decis să îi plătească cu aceeași monedă, gest la care nu a mai fost supus niciodată un om politic.

Motivul a fost că Eugen Nicolicea nu a vrut să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, ci să vorbească exclusiv despre subiectul care îl interesa pe el: un conflict verbal avut anterior cu deputatul PNL, Cătălin Predoiu, în cadrul căruia el însuși folosise un limbaj suburban, scrie paginademedia.ro.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax