Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Gestul copiilor de la Rotakids Alba Iulia: Au vândut flori și le-au invitat pe junioarele echipei de polo din Kiev, la cumpărături

Publicat

Copiii și tinerii de la Rotakids au reușit să strângă, vânzând flori la un târg de profil, o sumă de bani cu care să le ajute pe tinerele junioare ale echipei de polo din Kiev, să meargă la cumpărături, la Alba Mall.

Este vorba despre 11 junioare ale echipei de polo feminin din Kiev care s-au refugiat la Alba Iulia, din cauza războiului care le distruge țara.

Au venit la Alba Iulia purtând în bagaj echipamentul sportiv și câteva lucruri de bază, iar în suflet drama despărțirii de familii și grija pentru tații lor, rămași să lupte.

Copiii de la Rotakids s-au gândit să le ajute să se integreze și au reușit să le facă o mică bucurie: să le ducă pe fete la mici cumpărături și apoi la o pizza.

 

”Suntem mici dar ne gândim la semenii noștri năpăstuiți de război. Le am oferit o clipă ne normalitate, de prietenie frățească… Sunt copii ca și noi. Facem și noi ce putem sa le îndulcim suferința. Inițiatori sunt copiii de la Rotakids”, a spus mentorul acestora, Diana Baciu.

VIDEO: O sportivă a clubului Unirea din Alba Iulia, ”înger păzitor” pentru 11 jucătoare de polo din Ucraina, refugiate în Alba

Fetele din Ucraina și cele din România au legat deja prietenii și promit să mențină legătura.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax