Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gheorghe Beleiu, candidatul PRO România la Primăria Alba Iulia: Trebuie realizat un nou plan urbanistic al municipiului (P)

Publicat

Unul dintre aspectele neglijate de administrația locală din Alba Iulia este reprezentat de lipsa unei viziuni în ceea ce privește latura urbanistică.

Vedem, cu toții, construcții ridicate fără nici o logică, în unele cazuri chiar cu încălcarea legii. Acest lucru a condus, în timp, la dispariția unor spații verzi, precum și la nemulțumiri absolut justificate din partea cetățenilor.

Din păcate, bună parte din străzile municipiului au căpătat un aspect care nu are nimic de-a face nici cu simțul estetic, nici cu cel practic. Asta, ca să nu mai vorbim de faptul că latura cromatică nici nu a fost luată în discuție.

În aceste condiții, e clar că se impune realizarea unui nou plan urbanistic general al municipiului, pe baza unor modele funcționale, prin reinstaurarea valorilor estetice și adaptarea modelelor bune din trecut și prezent la nevoile actuale.

În opinia mea, un oraș nu poate exista în afara unei viziuni urbanistice coerente, pe termen scurt, mediu și lung.

Le dau asigurări albaiulienilor că una dintre prioritățile mandatului meu o reprezintă remedierea tuturor acestor aspecte și implementarea unor soluții care vor avea la bază o consultare publică reală.

Gheorghe Beleiu,

candidatul PRO România la Primăria Alba Iulia

COMANDAT DE PRO ROMÂNIA FILIALA ALBA

Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

CUI MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR 21200010

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax