Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Gheorghe Hagi: Echipa din 2026 va face o performanță mai bună decât Generația de Aur. Ce spune despre preluarea Naționalei

Publicat

Cel mai mare jucător român din istorie, Gheorghe Hagi, este chemat de tot mai mulți oameni la echipa națională. Hagi a ținut un discurs în care a explicat că are un proiect pe termen mediu și lung, iar dacă va fi susținut, atunci naționala României se va califica la următoarele turnee finale și există chiar potențial de mari performanțe.

”Veți vedea că în 2026, dați-mi voie să fiu optimist, cu dramul ăsta de încredere pe care-l am, vor face o performanță mai bună ca a noastră, adică la Mondialul din America” a spus Hagi.

”Nu vreau să fiu unul în plus cu teoria. Mai grea e practica! Teorie, 22 de milioane știu fotbal, când intri pe iarbă e mai greu, când trebuie să construiești, să ai rezultate.

Trebuie să producem acea echipă, să o construim, nu sunt de acord cu reconstrucția. Punct! Românii trebuie să aibă o mentalitate de învingători, să se lupte de la egal la egal cu oricine.

Ritmul jocului în fotbalul mare european este mai rapid decât la noi. Nu poți să vrei să fii cum e Anglia, Germania, nordicii, pentru că nu poți să fii niciodată. Cine va fi responsabil de echipa de seniori, trebuie să fie conștient că istoria îl obligă.

E responsabilitatea lui. Toate aceste rezultate fac parte dintr-un proiect foarte mare. Toate loturile naționale au obiective să producă rezultate și doi-trei jucători foarte buni, de excepție, care pot veni la echipa mare și să se poată bată cu orice națională de lume în timp, nu de azi pe mâine. Îmi zic și eu părerea mea”, a declarat Hagi la Digi Sport Special.

Echipa din 2026 va fi mai bună ca Generația de Aur

”Cunoaște cineva mai bine decât mine jucătorii din ultimii 12 ani din România? Păi, îi știu de la 10-12 ani. Eu le-am dat titlurile la copii, eu eram acolo cu ei și-i vedeam cum joacă. În acești 12 ani, i-am selectat. Îi știu!

Chiar cunosc fotbalul românesc cel mai bine. Am muncit aproape zi de zi pentru a selecta, pentru a forma, pentru a da jucători în fotbalul cel mai mare și uite că au ajuns. Vreți, nu vreți, vor ieși la iveală, nu pot fi alții. Au crescut și o să ne reprezinte.

Veți vedea că în 2026, dați-mi voie să fiu optimist, cu dramul ăsta de încredere pe care-l am, vor face o performanță mai bună ca a noastră, adică la Mondialul din America. Cu proiectul despre care vorbeam. Trebuie să ne depășească, asta trebuie să le spunem!

Va fi un grup mare, vor concura între ei și vor rămâne cei mai buni. În 2026, vor avea 25, 26, 27 de ani, cei mai în vârstă, iar ceilalți 21, 22, și cu talentul pe care-l au, eu zic că pot să ne depășească”, a spus Gică Hagi, la emisiunea DigiSport Special.

YouTube video

”Nu cred că se refereau la mine (n.r.- suporterii au scandat numele Hagi în Liechtenstein). Eu m-am simțit mândru! Sunt copii foarte buni. România are viitor! Dar trebuie să construim acel proiect mare, învingător. Acești copii care au demonstrat la U21 merită să aibă antrenori, profesori care să-i învețe așa cum am fost și noi educați. Ei sunt primii care-și doresc” a adăugat acesta.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax