Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Gheorghe Ifrim, ”primarul” din Las Fierbinți, spectacol de excepție la Alba Iulia, în cadrul Festivalului ALB-UMOR

Publicat

Programul Festivalului ALB-UMOR organizat în perioada 9-10 septembri la Alba Iulia include spectacolul ”GIGel” al Teatrului Municipal „Lucia Sturdza Bulandra” București.

Este vorba despre un one-man show susținut de actorul Gheorghe Ifrim, cunoscut pentru rolul său în serialul Las Fierbinți, unde îl joacă pe primarul Vasile.

Spectacolul are loc sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00, la sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia.

Gheorghe Ifrim vine cu un text de Alexandru Popa (scenariul lui a adus lungmetrajului „Secretul Fericirii” o nominalizare la Premiile GOPO), în regia lui Vlad Zamfirescu.

„GIGel este un monolog care are drept pretext crâmpeie din biografia interpretului ce sunt folosite ca puncte de referință într-un text cu umor savuros, dar și sensibil, ce omagiază marii noștri actori care au dat și dau valoare actului teatral.

Tema spectacolului nu o reprezintă biografia interpretului, ci felul surprinzător în care marii artiști pot influența din umbră un tânăr aflat în căutarea unui drum înviață.

Vezi și PROGRAMUL festivalului: 9-10 septembrie: Festivalul Alb-Umor la Alba Iulia. One man show Gheorghe Ifrim, ateliere de caricatură Costel Pătrășcan

«One-man show» este un recital care solicită calități multiple, iar reușita sa presupune, pe lângă personalitatea actorului, și alegerea unui text deosebit, o regie concentrată pentru a evidenția calitățile interpretului de a transmite publicului un mesaj consistent. Gigel servește admirabil cerințele unui astfel de recital”, transmit producătorii.

Regia: Vlad Zamfirescu

Scenografia: Bogdan Spătaru

Asistent muzical: Virgil Duțan

Biletele pot fi achiziționate de la casieria teatrului, în orice zi, până vineri, inclusiv, între orele 9:00 și 14:00, și online, de pe site-ul teatrului: www.teatrulalba.ro.

Prețul biletelor: 28 de lei – adulți, 15 lei – studenți și pensionari, 7 lei – elevi. Persoanele cu dizabilități intră gratis, în baza unei rezervări care se face, musai, la sediul teatrului.

Piesa este recomandată, la modul general, celor cu vârsta de peste 14 ani, iar în mod particular, tuturor celor care îl iubesc pe universalul Gheorghe Ifrim, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori contemporani, și care vor să-l vadă în cea mai concentrată formă artistică a unui actor, singur pe scenă!

Festivalul ALB-UMOR de la Alba Iulia a ajuns la cea de-a XIII-a ediție și este acum o coproducție a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, Teatrului de Păpuși Prichidel Alba Iulia și a Centrului de Cultură „Augustin Bena”, împreună cu partenerii lor: Uniunea Epigramiștilor din România, Filiala Alba – Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România și Asociația Umoriștilor „Eugen Handelsmann” Alba Iulia, sub tutela Consiliului Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax