Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Gheorghe Iviniş demisionează din Consiliul Judeţean Alba. Locul acestuia ar putea fi luat de democrat-liberalul Cosmin Lupu

Publicat

Gheorghe Iviniş renunţă la funcţia de consilier judeţean pentru se dedica mai mult timp afacerilor personale. Intenţia acestuia de a demisiona din CJ Alba a fost anunţată în şedinţa de joi de preşedintele Ion Dumitrel, care a explicat că şi-a dori ca locul lui Iviniş din consiliu să fie ocupat tot de o persoană din zona Sebeşului. Un posibil candidat la fotoliul de consilier judeţean este Cosmin Lupu, fost purtător de cuvânt la Prefectura Alba şi candidat pe listele CJ din partea PDL Alba.

Gheorghe Iviniş nu a fost prezent joi la şedinţa de Consiliu Judeţean, dar a transmis preşedintelui CJ, Ion Dumitrel, dorinţa sa de a se retrage din funcţia publică. Dumitrel a asigurat că motivele consilierului de a demisiona nu au nici o legătură cu activitatea din CJ, ci că acesta şi-a dori să acorde mai mult timp afacerilor personale. Întrebat cine l-ar putea înlocui pe Iviniş pe funcţie, Dumitrel a explicat că încă nu s-a stabilit, dar că ar dori ca noul consilier judeţean să fie tot o persoană din Sebeş.

Preşedintele CJ Alba a menţionat numele lui Cosmin Lupu, unul din candidaţii PDL la Consiliul Judeţean pe listele de la alegerile din primăvara anului 2012. Cosmin Lupu este fost purtător de cuvânt al Instituţiei Prefectului Alba şi în prezent deţine funcţia de şef serviciu la Hidroserv Sebeş.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax