Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Gheorghe Ştef pleacă de la conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Alba. Nu a promovat concursul de la Bucureşti

Publicat


Gheorghe Ştef nu rămâne la conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Alba, după ce a obţinut punctaj insuficient pentru promovarea la concursul pentru postul de director. Ştef a fost unic candidat pentru funcţia de la CJAS Alba.

Gheorghe Ştef a obţinut 70 de puncte la proba scrisă şi doar 65 de  puncte la interviul din 29 ianuarie. În ianuarie, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a organizat concurs pentru ocuparea tuturor posturilor vacante de preşedinte-director general al CAS din ţară.

Proba scrisă în cadrul acestui concurs s-a desfăşurat în 23 ianuarie la sediul CNAS din Bucureşti. Interviul în cadrul căruia candidaţii au prezentat un plan de management pentru atingerea obiectivelor elaborat pe un an bugetar s-a desfăşurat marţi, 29 ianuarie, de la ora 11.00.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

5 Comentarii

5 Comments

 1. teodor

  luni, 04.02.2013 la 17:05

  scripta manent , verba volant ! asa-i la noi in democratie ,nu ei oralul daca nu te prostituezi!!!

 2. DAISA

  luni, 04.02.2013 la 23:57

  daca planul domnului director STEF nu este unul viabil(planul de management) plan prezentat la Bucuresti ( CE NU A FOST PE PLACUL POLITRUCILOR) si care are aplicabilitate la nivelul Jud. Alba, bazat pe date reale, atunci cu adevarat SUNTEM BOLNAVI de INCOMPETENTĂ!!!!!!

  VAI DE SANATATEA ROAMANILOR SI DE BANII PE CARE _I COTIZEAZA LA ACEST SISTEM ( CARE NUE VOR REGASII NICIODATA ) IN BUGETUL REAL!!!!

 3. Dorel Lazar

  marți, 05.02.2013 la 00:30

  Concluzionez ca desi CAS Alba mergea destul de bine manageru era prost, ca atare astept unul mai bun!

 4. stefan

  marți, 05.02.2013 la 09:25

  dragii mei, acest stef, ….bine ca s-a scapat de el. e de o incompetenta crasa, face inginerii financiare, manevre, numai asta stie. saracu dupa atatia ani de directorat, nu a luat oralul. pai sa i fie rusine, ca habar are atunci de sistemul de management. oricui i se mai taie portia….domnule stef v ati umplut buzunarele suficient. ati facut numai angajari pe pile. la munca de jos va rog….

 5. interesatu

  marți, 05.02.2013 la 21:30

  Bai Stefane, angajarile le-a fact pe pilele celor care l-au promovat.Si bine ai zis ca si-a umplut buzunarele pentru ca asteapta si altul la rand, care cred ca e pe teava mai demult.Traiasca concursul in care alergi singur si iesi pe locul 2…3…4 s-au care s-o mai gasi liber.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

CUGIR

Iulia Ghenea, tânăra din Cugir care a demascat un profesor de la Babeş-Bolyai ce o hărțuia sexual, a ajuns subiect de film

Publicat

tanara cugir

Pe 21 iunie 2011, un profesor al Universității Babeş-Bolyai din Cluj, cu peste 20 de ani experiență la catedră, devenea ”actorul” principal într-un scandal de hărțuire sexuală. Potrivit jurnaliștilor de la libertatea.ro, Iulia Ghenea, o studentă din Cugir, mai avea de dat înainte de susținerea licenței, un singur examen la cursul predat de Ilie Parpucea, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO VIDEO: INCENDIU în localitatea Rădești. O stivă cu baloți de luncernă a luat foc

Publicat

radesti

Un incendiu a izbucnit sâmbătă, în jurul orei 17.50, la o stivă cu baloți de lucernă în localitatea Rădești. Pentru stingerea focului au intervenit pompierii din Aiud cu două autospeciale.  Știre în curs de actualizare. 

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Aproape 1.500 de cazuri de îmbolnăviri, dintre care 33 de decese, în America, asociate cu folosirea ţigărilor electronice

Publicat

Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA (CDC) a anunţat joi că 1.479 de cazuri de boli pulmonare asociate cu folosirea ţigărilor electronice au fost înregistrate la nivelul întregii ţări, relatează Xinhua, citat de publicația românia24.ro.  În total, 33 de decese au fost confirmate în 24 de state americane, vârsta medie a victimelor fiind […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO ȘTIREA TA: Pericole ”la tot pasul” prin Cetatea Alba Carolina. Plimbare transformată în ”vânătoare” de probleme

Publicat

O plimbare prin Cetatea Alba Carolina, alături de copil s-a transformat rapid pentru un cetățean din Alba Iulia, într-o ”vânătoare” de pericole, la care pot fi expuși cei care doresc să își petreacă timpul liber în cea mai mare cetate din România.  Sâmbătă, cititorul Alba24 a trimis pe adresa redacției mai multe fotografii, în care […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate