Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Gheorghe Ştef pleacă de la conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Alba. Nu a promovat concursul de la Bucureşti

Publicat


Gheorghe Ştef nu rămâne la conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Alba, după ce a obţinut punctaj insuficient pentru promovarea la concursul pentru postul de director. Ştef a fost unic candidat pentru funcţia de la CJAS Alba.

Gheorghe Ştef a obţinut 70 de puncte la proba scrisă şi doar 65 de  puncte la interviul din 29 ianuarie. În ianuarie, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a organizat concurs pentru ocuparea tuturor posturilor vacante de preşedinte-director general al CAS din ţară.

Proba scrisă în cadrul acestui concurs s-a desfăşurat în 23 ianuarie la sediul CNAS din Bucureşti. Interviul în cadrul căruia candidaţii au prezentat un plan de management pentru atingerea obiectivelor elaborat pe un an bugetar s-a desfăşurat marţi, 29 ianuarie, de la ora 11.00.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

5 Comentarii

5 Comments

 1. teodor

  luni, 04.02.2013 la 17:05

  scripta manent , verba volant ! asa-i la noi in democratie ,nu ei oralul daca nu te prostituezi!!!

 2. DAISA

  luni, 04.02.2013 la 23:57

  daca planul domnului director STEF nu este unul viabil(planul de management) plan prezentat la Bucuresti ( CE NU A FOST PE PLACUL POLITRUCILOR) si care are aplicabilitate la nivelul Jud. Alba, bazat pe date reale, atunci cu adevarat SUNTEM BOLNAVI de INCOMPETENTĂ!!!!!!

  VAI DE SANATATEA ROAMANILOR SI DE BANII PE CARE _I COTIZEAZA LA ACEST SISTEM ( CARE NUE VOR REGASII NICIODATA ) IN BUGETUL REAL!!!!

 3. Dorel Lazar

  marți, 05.02.2013 la 00:30

  Concluzionez ca desi CAS Alba mergea destul de bine manageru era prost, ca atare astept unul mai bun!

 4. stefan

  marți, 05.02.2013 la 09:25

  dragii mei, acest stef, ….bine ca s-a scapat de el. e de o incompetenta crasa, face inginerii financiare, manevre, numai asta stie. saracu dupa atatia ani de directorat, nu a luat oralul. pai sa i fie rusine, ca habar are atunci de sistemul de management. oricui i se mai taie portia….domnule stef v ati umplut buzunarele suficient. ati facut numai angajari pe pile. la munca de jos va rog….

 5. interesatu

  marți, 05.02.2013 la 21:30

  Bai Stefane, angajarile le-a fact pe pilele celor care l-au promovat.Si bine ai zis ca si-a umplut buzunarele pentru ca asteapta si altul la rand, care cred ca e pe teava mai demult.Traiasca concursul in care alergi singur si iesi pe locul 2…3…4 s-au care s-o mai gasi liber.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ECONOMIE

TOP județe după datoria publică înregistrată la finalul anului 2019. Pe ce loc se află Alba

Publicat

Județul Alba se află la mijlocul clasamentului în topul pe țară după datoria publică înregistrată la finalul anului 2019. Datoria publică totală a României a însumat peste 366,4 miliarde lei, la finalul lunii noiembrie 2019. Mai exact, fiecare cetățean este dator cu 18.770 lei. Bineînțeles, în această valoare intră și datoria locală, adică împrumuturile făcute […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Câți kilometri de drumuri de pământ sau pietruite mai sunt în județul Alba, la începutul anului 2020

Publicat

Niciun km de drum județean din Alba nu este în stare foarte bună, la ora actuală, potrivit situației prezentate de Consiliul Județean (CJ) pentru ședința din 23 ianuarie. Doar drumuri în stare bună sunt, adică 726 km (83,3%). Mai sunt încă 186 km de drumuri pietruite și alți 31 km de drumuri de pământ. Reţeaua […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Cum va arăta noua creșă ce va fi construită la Alba Iulia. Spații de joacă amenajate pe acoperiș

Publicat

La Alba Iulia, în zona cartierului Orhideelor, se pregătește construirea unei creșe cu spații moderne, multifuncționale și atractive pentru copii. Proiectul a ajuns la faza studiului de fezabilitate. Locația vizată este în zona cartierului Orhideelor, pe Strada Lalelelor, nr. 97 A, lângă Unitatea Militară 01684. Clădirea va fi construită pe o parcelă de 2.065 de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania și la munte până în 3 februarie. Se încălzește câteva zile, apoi din nou frig. Prognoza pe două săptămâni

Publicat

Vremea se încălzește de miercuri, iar din 30 ianuarie se va răci din nou. Vor mai fi câteva ninsori și ploi, dar slabe și doar local. Administrația Națională de Meteorologie transmite prognoza de vreme până în 3 februarie, în regiuni din țară. În Transilvania, în primele zile de prognoză valorile maxime de temperatură vor fi […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate