Connect with us
Publicitate

BLAJ

Gheorghe Valentin Rotar anunță că va candida pentru un nou mandat la funcția de primar al Blajului, din partea PNL

Publicat

Gheorghe Valentin Rotar anunță că va candida pentru un nou mandat pentru funcția de primar al Blajului, din partea PNL. Acesta explică de ce a luat această decizie și prezintă echipa. 

În prezent, este la al patrulea mandat de primar al municipiului.

”Dragi blăjeni, vă anunț că am hotărât, în această săptămână, împreună cu colegii mei din Partidul Național Liberal, să candidez pentru un nou mandat de Primar al Blajului!

Așa cum am promis încă din 2008, atât timp cât voi fi ales Primar al Municipiului Blaj, nu voi accepta nici o altă funcție politică sau administrativă, ci mă voi dedica cu toată puterea pentru a construi Blajul ca un oraș al viitorului pentru copiii noștri!

Am luat această decizie din două motive: primul este că mandatul 2020-2024 a fost cel mai rodnic

Și, prin realizările din această perioadă, Blajul s-a apropiat cel mai mult de orașul european pe care ni-l dorim cu toții (Sala Polivalentă, Parcul Veza, Ambulatoriu Spital, Podul Minciunilor, Creșa, modernizarea străzilor din cartierele de blocuri și din zona Lacului Chereteu, reabilitarea curții Colegiului Național „Inochentie Micu Clain”, baze sportive, dotări pentru spital și unitățile de învățământ, etc).

Al doilea motiv este că în perioada 2024-2030 România și Blajul au la dispoziție cele mai importante alocări de fonduri europene pentru dezvoltare. Și pentru a reuși Blajul are nevoie de o administrație experimentată și performantă!”, a scris Gheorghe Valentin Rotar, pe Facebook.

Patru mandate de primar

Edilul amintește de experiența sa în administrația locală și a echipei.

”Experiența mea de cinci mandate – unul de viceprimar și patru de primar, faptul că de 20 de ani lucrăm cu succes în echipa Rotar – Consilierii locali PNL – Blăjeni, o echipă care s-a dovedit a fi câștigătoare de fiecare dată pentru comunitate, sunt argumente care îmi dau încrederea că vom avea succes în demersul nostru de a edifica Blajul modern!

În poza alăturată sunt împreună cu colegii mei, viitoarea garnitură de consilieri locali ai Partidului Național Liberal, oameni aleși cu grijă, bine pregătiți profesional, cu abilități dovedite în administrație și cu o atitudine morală demnă de Blaj!

Avem printre noi medici, profesori, economiști, ingineri, juriști, oameni de afaceri, agricultori, oameni pe care mă bazez și sunt convins că echipa Rotar – Consilierii locali PNL – Blăjeni este singura cu o viziune progresistă, capabilă să asigure dezvoltarea Blajului!

Să continuăm în aceeași echipă, demnă și hotărâtă, care știe să aleagă grâul de neghină și care muncește și crede în ideea că Blajul frumos și european este casa noastră comună!”, este mesajul lui Gheorghe Valentin Rotar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Cornelia

    luni, 01.04.2024 at 18:41

    la cum arata blajul, va votam si noi din alba!

  2. Codru

    luni, 01.04.2024 at 19:00

    Cu o remarcă, cati bani de la consiliul judetean alba patronat de dumitrel a inghitit blajul… pentru unii muma pentru altii ciuma, aluzie la general celelalte orase.

  3. Localnic

    marți, 02.04.2024 at 09:01

    Poate pentru că Blajul a prezentat proiecte importante pentru tot județul, nu doar pentru Blaj. Iar muma și ciuma, nu se „pupă” în acest județ unde predomină majoritar UAT-uri ale PNL. Sigur depinde și de seriozitatea și dorința explicită de a face lucruri într-adevăr folositoare pentru comunitatea care te-a ales ca edil.
    Nu de fiecare dată se aplică principiul acordării finanțărilor, după gradul de prietenie avut cu CJ, mai contează și alte rațiuni pentru care se acordă banii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax