Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ghinion pentru o şoferiţă din Ciugud: După ce a intrat cu maşina în şanţ, s-a prezentat la UPU pentru îngrijiri medicale

Publicat

smurd

spital urgenta upu alba smurd O şoferiţă din comuna Ciugud s-a prezentat, sâmbătă, la secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului din Alba Iulia, după ce a declarat că a fost victima unui accident. După verificările făcute de poliţişti, şoferiţa de 34 de ani este cea care a produs accidentul, după ce  a pierdut controlul volanului.

Sâmbătă în jurul orelor 13.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că la Unitatea Primiri Urgenţe s-a prezentat o femeie care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în acea zi, D.A.I., de 34 de ani, din comuna Ciugud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală din comună  nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în rigola de pe marginea drumului.

În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale uşoare. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax