Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ghinion pentru un şofer, la ieşire din Vinţu de Jos: A fost prins de poliţişti în timp ce conducea cu permisul suspendat și s-a ales cu dosar penal

Publicat

politie

Poliţitii rutieri din Alba au depistat în trafic un şofer din Brăila, care conducea cu permisul suspendat. În prezent, acesta este cercetat penal, pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Sâmbătă, în jurul orei 13.00, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, au oprit pentru control, pe DN 7, la km 337, în afara localităţii Vințu de Jos, un autoturism condus de C.V., de 31 de ani, din municipiul Brăila.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că şoferul avea permisul de conducere suspendat, motiv pentru care, pe numele său, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335, al. 2 din Codul Penal.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax