Connect with us
Publicitate

BLAJ

Ghinionul unui bărbat din Alba: După ce i s-a stricat mașina în trafic, s-a apucat să bea vin. Pentru ce a fost condamnat

Publicat

etilotest

Întâmplarea unui bărbat din Alba care s-a ales cu o condamnare în instanță este descrisă de magistrații din Blaj. Bărbatul în vârstă de 63 de ani a fost recent condamnat pentru conducere sub influența alcoolului. 

Motivarea din data de 3 noiembrie a devenit recent publică. În ea sunt detaliate toate motivele care au dus la o condamnare în instanță.

În fața judecătorilor, bărbatul a spus că a consumat vin, după ce i s-a stricat mașina și a trebuit să aștepte o remorcă care să îl tracteze acasă.

Ghinionul unui bărbat din Alba: Pentru ce a fost condamnat

Bărbatul a fost condamnat pentru că a fost prins beat la volanul mașinii pe un drum din Blaj. Motivul pentru care a consumat băuturi alcoolice a fost precizat de acesta în fața instanței.

Mai exact acesta a spus că ”în data de 05 ianuarie 2023, în jurul orei 17,30 a plecat de la domiciliul său conducând autoturismul în cauză cu intenția de a merge la pescuit în localitatea Drașov, iar la ieșirea din localitatea Blaj, spre Mănărade, pe DJ 107 autoturismul s-a defectat.

A mai arătat că a scos autoturismul în afara părții carosabile, așteptând o cunoștință să vină să îl remorcheze până acasă, timp în care a consumat aproximativ 500 mililitri de vin pe care îl avea în mașină, iar în jurul ore 20,15 a reușit să remedieze defecțiunea și s-a urcat la volanul autoturismului cu intenția de a se întoarce la domiciliul său, fiind însă oprit de organele de poliție pe o stradă din oraș”, se arată în motivarea instanței.

Bărbatul avea o alcoolemie de 2,16 g/l alcool pur în sânge la prima probă.

Magistrații din Blaj l-au condamnat la o amendă penală în valoare de 2.700 de lei.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax