Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ghişeele Direcţiei de Taxe şi Impozite Alba, deschise plătitorilor. Vezi bonificaţiile şi reducerile de care poţi beneficia

Publicat

Albaiulienii îşi pot plăti, începând de luni, dările datorate bugetului local la Direcţia de Taxe şi Impozite Alba. Aceştia trebuie să ştie că pot beneficia de bonificaţii de până la 10%, dacă efectuează plata integral pe anul 2012, până în 31 martie.

Toate ghişeele Direcţiei de Taxe şi impozite Alba sunt deschise începând de luni, pentru cei care doresc să îşi achite taxele. „Persoanele fizice care vor achita integral sumele datorate pe anul 2012 vor beneficia de bonificaţii de 10%, aplicate la totalul datoriilor, în timp ce persoanele juridice pot primi bonificaţii de 5%. Aceştia pot beneficia, de asemenea, de anularea a 25% din majorarea aferentă soldului la 31 august 2011. Oferta este valabilă până în iunie 2012”, a declarat reprezentatul Direcţiei de Taxe şi Impozite Alba, Anuţa Şinar.

Este important de precizat că persoanele juridice care nu şi-au efectuat reevaluarea în ultimii 3 ani anteriori anului fiscal de referinţă 2012 vor trebui să achite 15% cotă impozabilă, iar, dacă reevaluarea este mai veche de 5 ani, cota impozabilă creşte la 35%.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax