Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Ghișeul.ro se va interconecta cu platforme private de plăți, după o creștere cu 228% a numărului de tranzacții

Publicat

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) deschide platforma Ghișeul.ro pentru interconectări cu platforme private de plăți și servicii.

„Ghișeul.ro este livrabilul cel mai de succes al ADR. Rezultatele platformei nu se bazează doar pe numărul de utilizatori.

Foarte importante sunt și serviciile publice pentru care se pot face plăți fără crearea unui cont.

Comparativ cu perioada aprilie-iunie din 2020, am înregistrat în acest an o creștere de 228% a numărului de tranzacții și de 195% a valorii sumelor plătite prin Ghișeul.ro.

De aceea, am hotărât să ducem Ghișeul.ro la nivelul următor, permițând interconectarea platformelor private de plăți și servicii cu Ghișeul.ro.

Prin diversificarea opțiunilor de plată, aducem Ghișeul.ro tot mai aproape de cetățean”, a spus Octavian Oprea, președintele ADR, citat de economedia.ro.

Pentru interconectare, este absolut necesar ca platformele private să respecte standarde stricte de securitate cibernetică și protecție a datelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax