Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gicu Grozav a fost desemnat jucătorul meciului în partida ”U” Cluj – Gaz Metan Mediaș

Publicat

Atacantul albaiulian Gicu Grozav este în mare formă. Fotbalistul care evoluează pentru ”U” Cluj a marcat din nou, pe Cluj Arena, contra celor de la Gaz Metan Mediaș și a fost desemnat jucătorul meciului.

”Briliantul” fotbalului albaiulian a început să-și recapete strălucirea sub comanda lui Claudiu Niculescu, Grozav fiind titular, meci de meci, iar evoluțiile fotbalistului îl aduc în centrul atenției. După victoria 3-0 cu Gaz Metan Mediaș, Gicu Grozav a fost desemnat jucătorul meciului. Mai mult, acesta a mai punctat o dată pe final, golul fiind anulat eronat, pentru o poziție de ofsaid.

Citește mai mult pe Sport.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jean

    miercuri, 18.04.2012 at 08:13

    frumoasă poza asta cu Tony din meciul cu CFR. Am 60 de ani şi nu cred că o să-i mai văd pe Grozav…Stanciu…Dîlbea…Cristea şi alţi jucători din Alba jucînd pe Cetate pentru Unirea…! ! ! vă salută cu respect…un Unirist ! ! !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax