Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gicu Grozav a marcat golul victoriei într-un meci important din Campionatul Ungariei. Echipa lui a urcat pe locul 4 în clasament

Publicat

YouTube video

Albaiulianul Gicu Grozav a marcat și parafat victoria echipei la care evoluează în acest sezon, Kisvarda FC din Ungaria, într-un meci important din campionatul Ungariei.

Gheorghe Grozav şi Cornel Ene au marcat pentru formaţia Kisvarda FC, care a dispus cu 3-1 de Honved Budapesta, sâmbătă, în deplasare, în etapa a treia a campionatului Ungariei.

Fundaşul Cornel Ene a deschis scorul pentru echipa antrenată de Vasile Miriuţă (9), Lucas Marcolini Dantas Bertucci (61) a majorat diferenţa, Honved a înscris prin camerunezul David Ngog (90), iar Gheorghe Grozav a parafat victoria oaspeţilor (90+3).

Ambii români au fost integralişti în acest meci, Ene primind un cartonaş galben în min. 38. Pe banca de rezerve s-a aflat portarul Mihai Mincă.

Pentru Grozav a fost al treilea gol marcat în acest campionat.

Internaţionalul albaiulian (28 de ani) a semnat pe 17 ianuarie, un contract pe un an şi jumătate cu echipa maghiară de fotbal Kisvarda FC, care ocupa la vremea respectivă locul 11 (penultima poziție) în prima ligă maghiară. După trei meciuri la echipa maghiară, aceasta se află pe locul patru în clasament. (Agerpres)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax