Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gicu Grozav după partida cu selecționata Turciei, unde a marcat golul victoriei: „Este cel mai important moment al carierei mele”

Publicat

Atacantul albaiulian Gheorghe Grozav a declarat, vineri seară, că trăieşte cel mai important moment al carierei, după ce a marcat golul victoriei României în meciul cu Turcia, scor 1-0, apreciind că la reuşita sa portarul Volkan Demirel a greşit.

„Nu realizez cât de important este golul, mă bucur că am reuşit să marchez, am luat o opţiune serioasă pentru calificare. Din câte îmi aduc aminte, mi-a dat pasă Pintilii, portarul a greşit ieşind, dacă stătea în poartă mai greu înscriam. Este cel mai important moment al carierei mele, am reuşit să joc bine, acum trebuie să ne gândim la meciul cu Olanda. Am o uşoară întindere la aductor, sper să nu fie ceva grav, sper că voi apt cu Olanda”, a declarat Grozav, la TVR 1.

Reprezentativa României a învins, vineri, pe stadionul Şukru Saracoglu din Istanbul, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Turciei şi a obţinut a treia victorie consecutivă în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Unicul gol al partidei a fost marcat de Grozav, în minutul 45+1.

Sursa: Mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax