Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Gicu Grozav revine în Liga I. Este așteptat miercuri seară la Petrolul Ploiești, echipa la care se întoarce după 9 ani

Publicat

Fotbalistul Gicu Grozav a fost transferat de Petrolul, echipă proaspăt promovată în Liga 1. Atacantul de 31 de ani se întoarce astfel la echipa din Ploiești, după 9 ani de când a fost vândut la Terek Grozny, în Rusia, pentru 2,2 milioane de euro.

„Arc peste timp! După fix zece ani, Gicu Grozav e gata să îmbrace, din nou, tricoul Petrolului. Mâine (n.r. – azi), jucătorul este așteptat să ajungă la Ploiești și, de la ora 20.00, să efectueze, pe «Ilie Oană», un prim antrenament sub comanda lui Nicolae Constantin”, a transmis echipa Petrolul, pe pagina de Facebook a clubului.

Grozav, jucător cu 28 de meciuri în echipa națională, a fost legitimat ultima dată la MTK Budapesta, echipă din Ungaria. În sezonul recent încheiat, Grozav a marcat de 6 ori în 26 de meciuri în prima ligă maghiară, potrivit GSP.ro.

Gicu Grozav va fi prezentat suporterilor miercuri seară, de la ora 20.00, pe  stadionul „Ilie Oană”, când va avea loc și un antrenament la care va participa și acesta.

Foto: FRF

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax