Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Gimnasta Alexandra Pavel din Alba Iulia, medalie de bronz câștigată la o competiție internațională din Spania

Publicat

Gimnasta Alexandra Pavel, elevă a Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, a obținut medalia de bronz la concursul de gimnastică ritmică „Iplacea Alkal’a” din Spania.

După un nou stagiu de pregătire în Peninsula Iberică alături de antrenoarea Blanca Lopez Belda, Alexandra Pavel a participat la ediția a 29-a a concursului ”Iplacea Alkal’a” din Alcalá de Henares.

Tânăra în vârstă de numai 17 ani, elevă a Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”, a participat alături de alți 300 de sportivi, la concursul de gimnastică ritmică, desfășurat în perioada 15-16 aprilie.

Alexandra a obținut medalia de bronz la două elemente: panglică și măciuci.

Pe lângă activitatea de gimnastă, Alexandra este și antrenoare de gimnastică ritmică în cadrul clubului sportiv care îi poartă numele: ACS Alexandra Pavel. Aceasta antrenează aproximativ 30 de fete dornice de a descoperi tainele gimnasticii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax