Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gino a interpretat o piesă a lui Pronconsul la Festivalul de la Mamaia. Albaiulianul Alin Ignat, invitat special la eveniment

Publicat

Unul dintre cele mai vizionate show-uri din România, Festivalul de la Mamaia a luat startul joi seară iar, în acest an, albaiulienii vor avea cu siguranță cel puțin un favorit. Directorul Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, artistul cunoscut sub numele de scenă Gino, a fost selectat pentru a intra în marea competiție.

Gino a urcat pe scenă în prima seară interpretând o piesă a lui Proconsul dar fanii acestuia vor avea ocazia să îl asculte și vineri când artistul albaiulian ne va încânta cu o creație proprie. Tot mâine, vom afla dacă acesta s-a calificat în marea finală a festivalului. Gino nu a fost singurul albaiulian care și-a prezentat talentul pe consacrata scenă de la Mamaia.

Cântărețul Alin Ignat a susținut joi un minirecital in memoriam Aurelian Andreescu. Acesta nu a făcut parte dintre concurenți ci s-a numărat printre invitații speciali ai evenimentului.

Gheorghe Berghian (Gino) este deja cunoscut pe plan local ca un cântăreț de muzică ușoară apreciat, așa că nu îi mai rămâne decât să se întoarcă acasă cu marele trofeu de la Mamaia. Talentul artistului nu a fost trecut cu vederea nici de juriul de la preselecții, așa că Gino se numără printre puținii concurenți care au fost selectați în concurs atât la secțiunea „interpretare”, cât și la „creație”. Începând cu ora 21.00 îl puteţi vedea pe canalul de televiziune Neptun TV, şi vineri.

La secțiunea „creație”, piesa lui Gino, „Tu ești vara mea” va concura cu cântece aparținând unor compozitori de renume, precum Horia Moculescu. Îi ținem pumnii artistului albaiulian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax