Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Gloria Bistrița – Unirea Alba Iulia, 1-0. Keita a înscris unicul gol al partidei

Publicat

Unirea Alba Iulia și-a vândut scump pielea la Bistrița, unde a pierdut cu 1-0 în compania fostei echipe de Liga I. Așezată bine în teren, Unirea Alba Iulia nu a permis bistrițenilor să-și creeze prea multe ocazii.

Portarul Unirii, Mihai Pascal a fost din nou la datorie. Acesta a salvat în trei rânduri echipa albaiuliană de la primirea unui gol în prima repriză şi la fel, în actul secund. Unicul gol al partidei a fost marcat de Keita, cu un șut de la 14 metri, în minutul 70.

Unirea Alba Iulia a acumulat a doua înfrângere și are opt puncte, după șase etape.

Iată cele două distribuții:

Gloria: Irimia – Peteleu, Năstase (cpt), Tudose, Cafasso – Mărginean, Predescu, Feher, Velcovici – P. Anton – Voinea. Rezerve: Botoşer – Keita, D. Stan, Curtuiuş, David Reano, Marcos Jose, Cr. Constantin. Antrenor: Nicolae Manea.

Unirea: Pascal (cpt.)- Potopea, Bumbac, Camara, Giurgiu – Petcuţ, Pleniceanu, M. Oprea, Cornea – Tănasă, Pecarov. Rezerve: Lasc – Schuller, Oară, Militaru, Sg. Costea, Bucurică, Ciofu. Antrenor: Stelian Gherman.

Mircea Oprea:  ”Nu puteam spera la mai mult, la ce meci am făcut ”

Folosit ca titular la Bistrița, Mircea Oprea a recunoscut superioritatea bistrițenilor, acesta punctând faptul că Alba nu merita mai mult de la acest meci, în urma evoluției. ”Am pierdut nemeritat, dar nu puteam aștepta mai mult, la ce meci am făcut. Am luat un gol pe greșeli personale. Noi am avut îngerul păzitor Pascal”, a declarat Mircea Oprea.

Chiar dacă au fost învinși de Gloria Bistrița, ”alb-negrii” consideră că Poli e mai valoroasă decât trupa lui Jean Pădureanu.”Bistrița mi-a părut două clase sub Timișoara, nu se compară Poli  Timișoara cu ei. Eu zic că  Poli ca echipă e favorită și ca joc impresionează mai mult. Nouă de asta ne e ciudă, că am reușit să facem egal cu Timișoara și Gloria, care-i sub Timișoara, ne-a învins”, a adăugat Oprea, care-i vede favoriți pe bănățeni la promovare.

În runda următoare, Unirea Alba Iulia se va deplasa la Gaz Metan Severin, echipă care nu a primit gol în primele patru runde. ”Dacă nu au primit încă gol și nu vor primi, nici în această etapă, poate le dăm noi. Noi am avut acum patru etape de foc, care sper să treacă cu bine și pentru noi”, a încheiat fotbalistul Unirii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax