Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Goodbye America! Donald Trump ANULEAZĂ programul Loteria Vizelor

Publicat

Președintele SUA, Donald Trump, a anunțat anularea programului Loteria Vizelor, prin intermediul căruia zeci de români au plecat în Statele Unite până acum. Trump a enunțat în fața Congresului american cerințele care vor sta la baza reformei din domeniul imigratiei, printre ele și cea a renunțării la acest program care funcționează de foarte mulți ani. 

„Trebuie să ne securizăm granițele. Asta înseamnă să construim un zid la granița sudică și să angajam mai mulți oameni pentru a asigura siguranța comunităților noastre. Un alt pilon vizează încheierea Loteriei Vizelor, un program care oferă în mod aleatoriu cărți verzi, fără să țină cont de merite, îndemânare sau siguranța poporului nostru. Este timpul să ne îndreptăm către un sistem de imigrație bazat pe merit care admite oameni calificați, care doresc să muncească și care vor iubi și respecta țara noastră”, a declarat Donald Trump, în fața camerelor reunite ale Congresului.

Dintre milioanele de potențiali emigranți înscriși în program, sunt selectați în fiecare an 50.000, care sunt apoi verificați conform procedurilor în rigoare înainte de a li se permite să intre pe teritoriul american.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax