Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Google a implementat serviciul de hărți pentru interiorul clădirilor și în România. Cum poţi vedea planurile detaliate ale imobilelor

Publicat

google indoor Gigantul american Google a început să implementeze în România serviciul de hărţi pentru interiorul clădirilor, funcţional până acum doar în 10% din statele lumii. Cu ajutorul Indoor Google Maps, persoanele care ajung în marile centre comerciale, mall-uri, aeroporturi, stadioane sau gări pot naviga mai rapid prin interiorul clădirilor, direct de pe telefonul mobil, folosind informaţiile şi direcţiile de orientare oferite de aplicaţia Google Maps.

Pentru a folosi serviciul, trebuie deschisă aplicaţia Google Maps pe telefonul mobil şi căutată pe hartă clădirea vizată. Utilizatorii pot vizualiza planul detaliat al clădirii mărind hartă şi pot selecta etajul pe care vor să îl urmărească. Indoor Google Maps este disponibil deocamdată doar în două malluri şi în aeroportul din Timişoara.

Serviciul este disponibil în 25 de ţări mari, printre care SUA, Marea Britanie, Rusia, Canada şi Germania, iar de acum şi în România.

sursa: capital.ro, go4it.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax