Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Google Photos nu mai este gratuit de la 1 iunie. Care este limita după care fotografiile încărcate vor fi taxate

Publicat

Stocarea imaginilor şi filmărilor personale în Google Photos nu mai este gratuită de la 1 iunie. Serviciul va începe să taxeze utilizatorii pentru stocare, după ce au fost utilizate mai mult de 15 giga pe cont.

Modificarea va veni împreună cu alte modificări ale politicii Google Drive, cum ar fi numărarea documentelor și foilor de calcul Google în spațiul de lucru pe același plafon.

Google introduce, de asemenea, o nouă politică de ștergere a datelor din conturile inactive la care utilizatorul nu s-a conectat de cel puțin doi ani.

Toate fotografiile și documentele încărcate înainte de 1 iunie nu vor fi luate în considerare pentru acea limită de 15 GB, deci aveți suficient timp să decideți dacă veți continua să utilizați Google Foto sau să treceți la un alt furnizor de stocare în cloud pentru fotografiile dvs.

Numai fotografiile încărcate după 1 iunie vor începe să fie luate în calcul.

Google Photos a fost serviciul foto în care nu trebuia să vă faceți griji cu privire la cât spațiu de stocare aveați, însă minunea a ținut doar 6 ani.

Sursă: Theverge.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax