Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Google și-a modificat logoul pentru utilizatorii din România, în semn de respect pentru Ziua Națională

Publicat

Google România și-a modificat marți logo-ul, cu ocazia Zilei Naționale a României și afișează un doodle ce înfățișează tricolorul.

Când utilizatorii dau click pe tricolor, sunt duși într-o pagină în care sunt afișate rezultatele căutării cu termenul ”Ziua Națională a României”.

Mesaje de Ziua României * Mesaje de Ziua Națională * Mesaje de 1 Decembrie 2020

Google folosește acest instrument cu ocazia unor evenimente speciale sau pentru a celebra mari personalități, în funcție de țara în care se află utilizatorii.

Ziua Naţională a României este sărbătorită, în fiecare an, începând din 1990, la data de 1 Decembrie, după ce Adunarea Naţională de la Alba Iulia adopta în această zi din 1918, rezoluţia Unirii Transilvaniei, Banatului, Crişanei şi Maramureşului cu România. Parlamentul României a hotărât, prin Legea nr. 10 din 31 iulie 1990, proclamarea zilei de 1 Decembrie ca Zi Naţională a României.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax