Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gospodăriile din satul Segagea vor fi alimentate cu apă. Primarul comunei Poşaga vrea să achiziţioneze şi o maşină de pompieri

Publicat

YouTube video

În prezent, comuna Poșaga are în derulare o serie de proiecte de infrastructură, de alimentare cu apă potabilă, dar şi de achiziţionare a unor utilaje necesare pe timp de iarnă. Primarul Ionel Bulgăr a menţionat printre acestea un proiect pentru accesibilitatea fondului forestier, întreținerea de drumuri și lucrările din satul Segagea, unde aproximativ 60 de gospodării vor fi conectate la reţeaua de alimentare cu apă. Tot în acest an, pe drumul judeţean DJ750F se va turna şi al doilea strat de uzură cu parapet metalic.

Primăria comunei Poșaga reabilitează dumuri forestiere cu o lungime de 36 de kilometri, care ajung până la altitudinea de 1.400 de metri. Proiectul a început încă din luna septembrie a anului 2013, însă din cauza condițiilor meteorologice lucrările au fost întrerupte. Primarul comunei, Ionel Bulgăr a declarat că până în acest moment 40% din lucrări au fost realizate.

În ceea ce priveşte întreținerea drumului din comună, Primăria dorește să achiziționeze două utilaje pentru deszăpezire și anume un buldoexcavator și o autoutilitară pentru material antiderapant.

Pentru sprijinul celor care doresc să își înființeze o fermă, primarul comunei Poşaga a spus că vor fi aduși specialiști de la APIA, care să îi consilieze pe cetățeni privind depunerea proiectelor în acest domeniu.

De asemenea, Primăria dorește să depună un proiect prin GAL pentru achiziționarea unei mașini de pompieri cu toate dotăriile necesare. „Avem o zonă compatibil forestier foarte mare și se pot întâmpla oricând accidente și ne-ar fi necesară”, susţine Ionel Bulgăr.

Cristina NICOLA

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax