Connect with us
Publicitate

AIUD

Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Aiud va fi reabilitată și mansardată. Cum va arăta clădirea și cât vor costa lucrările

Publicat

Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Aiud urmează să fie reabilitată și extinsă prin mansardare, printr-o investiție de peste 3,1 milioane de lei. Noua grădiniță va avea 6 săli de grupă, din care cinci pentru desfășurarea procesului de învățământ și o sală multifuncțională pentru activități recreative. 

Primăria Aiud a lansat miercuri, 20 iulie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția de lucrări pentru obiectivul de investiție „Reabilitarea și extinderea prin mansardare a Grădiniției cu Program Prelungit nr. 2 Aiud”.

Valoarea totală este estimată la 3.177.064,69 de lei, fără TVA. 

Proiectul prevede atât lucrări interioare, respectiv înlocuiri de pardoseli, zugrăveli, alte finisaje, reabilitări la instalații electrice, termice, sanitare, înființări de rețele electrice, termice, sanitare la mansardă, precum și realizarea de lucrări exterioare, inclusiv termoizolații.

La interior se va înlocui covorul PVC pe suport textil existent din spațiile de primire de la parter și etaj cu parchet laminat. De asemenea, în spațiul de la mansardă se va monta parchet laminat în sălile de grupă, sala de mese, în spațiul de primire, vestiar și filtru. De asemenea, se va monta gresie în spațiile anexe și grupurile sanitare, iar pe scările de acces gresie ceramică (granito-gres). Gresia și faianța urmează să fie înlocuită și din zona de bucătărie și anexe.

În grupurile sanitare pentru copii se vor înființa cabine pentru copii cu dizabilități, echipate cu corpuri de WC și chiuvete.

Acoperișul peste mansardă urmează să fie realizat dintr-o șarpantă din lemn, cu învelitoare din tablă.

La exteriorul grădiniței urmează să fie realizată cea de-a doua scară de acces în clădire (scara de evacuare la incendiu), cuplată la clădirea grădiniței, scară realizată din structură metalică, protejată.

Tot la exterior, proiectul prevede amenajarea unei platforme de 300 mp cu dale de cauciuc pe un pat de nisip și montarea de echipamente noi de joacă pentru copii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax