Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Grădinița nr.2 Aiud a desfășurat împreună cu IPJ Alba acțiunea ”STOP BULLYING, FIECARE COPIL CONTEAZĂ!”

Publicat

Grădinița cu Program Prelungit nr.2 Aiud în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Alba, Biroul Siguranță Școlară și Compartimentul de Analiză si Prevenire a Criminalității, a desfășurat în perioada 4-6 aprilie 2022, Proiectul educațional ”STOP BULLYING, FIECARE COPIL CONTEAZĂ!”.

Scopul principal a vizat diseminarea informațiilor despre  fenomenul  ”bullying”, creşterea gradului de conştientizare a efectelor negative ale fenomenului „bullying” în rândul preșcolarilor, părinți ai acestora, cadre didactice și al nivelului de informare al acestora  asupra necesităţii implicării în prevenirea şi combaterea acestui fenomen.

Activitățile proiectului s-au desfășurat pe grupe, în echipe şi sub forma unor întâlniri colective

”Nu ai ce căuta aici!” este o expresie familiară copiilor, dar care subliniază dorința de intimidare, amenințare agresivă, sistematică si continuă; organizatorii au prezentat un film despre efectele bullying-ului si metode de rezolvare a conflictelor.

”O grădiniță fără bullying ” reprezintă tema vernisajului realizat cu lucrările preșcolarilor și premierea creativității și originalității exprimate în creațiile artistice.

Implicarea în activitățile proiectului a celor 9 grupe de preșcolari ai grădiniței este un prim pas făcut în sensul creșterii nivelului de informare, conștientizare asupra bullying-ului prin împărtășirea experiențelor personale, însușirea unor tehnici de gestionare corectă a situațiilor în care unii preșcolari sunt victime ale celor care practică ”bullying-ul”, a afirmat Cornelia Soporan, directorul grădiniței.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax