Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

GRAFIC: Câte cazuri de coronavirus au fost înregistrate în România, comparativ cu alte țări din Europa, în același număr de zile

Publicat

După 48 de zile de la primul caz confirmat de coronavirus, România se află mult mai jos pe graficul îmbolnăvirilor decât se regăseau majoritatea țărilor vest-europene în același moment.

Același lucru e valabil și în cazul deceselor confirmate, arată o analiză realizată de jurnaliștii de la Hotnews.ro.

Poți deschide graficul la o dimensiune mai mare, aici.

În același timp, Ungaria și Bulgaria, țări vecine României, se află la rândul lor mult mai jos pe toate graficele.

În a 29-a zi de la primele 30 de cazuri raportate, în România au fost confirmate oficial 4.700 de cazuri de coronavirus. În același moment comparativ, în Ungaria au fost înregistrate 1400, iar în Bulgaria erau 661.

În același moment de comparație, Italia avea aproape 60.000, Spania circa 75.000, Germania puțin sub 50.000, iar Marea Britanie trecuse deja de 20.000.

Dacă privim însă datele confirmate relativ la suta de mii de locuitori, observăm cum graficul se mai comprimă și România se apropie mai mult de curba țărilor vest-europene.

În ceea ce privește numărul de morți, România a înregistrat peste 300 de morți în același moment comparativ în care în Italia erau deja peste 2.000 de victime, iar în Spania erau confirmate peste 4.000 de decese.

Sursă: Hotnews.ro

Grafic: geo-spatial.org

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax