Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

GRAFICE Evoluția pandemiei de coronavirus în România: În ultimele 7 zile au fost depistate cele mai multe cazuri de COVID-19

Publicat

Duminică, 20 septembrie se încheie săptămâna 38 de epidemie de coronavirus în România. În ultimele șapte zile s-au înregistrat mai multe recorduri negative: cele mai multe cazuri confirmate într-o singură zi – 1713, dar și rata de pozitivare a testelor prelucrate care a ajuns la 6,55%, fiind cea mai mare de până acum.

Platforma independentă graphs.ro folosește surse oficiale și înregistrează date despre evoluția pandemiei de COVID-19. În țară, prima persoană pozitivă pentru coronavirus a fost anunțată pe 26 februarie 2020. 

În această săptămână au fost prelucrate 141.818 de teste și au fost confirmate 9286 de cazuri noi de infectare cu Sars-CoV-2, fiind și cele mai multe de până acum.  Miercuri s-a înregistrat recordul absolut de infectări zilnice – 1713. De asemenea tot miercuri s-au realizat și cele mai multe teste din săptămână: 26520 la nivel național.

 

În graficul de mai jos se pot observa toate cazurile înregistrate la nivel național de la începutul și până în prezent. Zilele de miercuri, joi și vineri fiind și perioadele cu cele mai multe cazuri confirmate.

De peste două luni, odată cu posibilitatea testării la cerere a celor care au plecat în concediu în alte țări, numărul de teste efectuate săptămânal este de peste 135.000, însă și rata de pozitivare a crescut.

Tot în săptămâna 38, care se încheie duminică 20 septembrie au fost înregistrate 272 de decese la nivel național, cauzate de COVID-19.

sursă: graphs.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax