Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Grand Opening IQ Fashion Club: Vedeta Playboy, Oana Bercaru, incinge spiritele sâmbătă seara

Publicat

IQ Fashion Club din Alba Iulia se redeschide în această toamnă şi invită albaiulienii la o mega-petrecere Playboy. Sâmbătă, 10 septembrie, clubul situat în incinta Alba Mall o va avea ca invitată specială pe Oana Bercaru, iepuraşul devenit faimos în revistele pentru bărbaţi.

Cei care doresc să petreacă o seară incendiară alături de „bomba sexi”, dar şi de alte tinere domnişoare din staff-ul Playboy şi IQ Team Girls nu pot să rateze această petrecere. Oana Bercaru este una dintre frumuseţile din România care au avut ocazia să petreacă câteva zile în vila „tăticului” Playboy, Hugh Hefner, iar talentele fotomodelului nu au trecut neobservate de miliardar. Acesta a invitat-o să viziteze reşedinţa sa de la Los Angeles şi a avut privilegiul să fie cazată o seară în camera celebrei Marilyn Monroe şi să participe la petreceri fastuoase, cu celebrităţi şi invitaţi de la Hollywood.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax