Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Grav accident de circulație la ieșire din localitatea Jidvei. O fetiță de 7 ani, pasageră într-un Audi, a decedat

Publicat

Un grav accident de circulație a avut loc joi dimineață pe DJ 107 la ieșire din Jidvei spre Târnăveni. Impactul s-a petrecut între un camion și un autoturism marca Audi,  iar două persoane  au fost încarcerate. Potrivit polițiștilor, una dintre victime, o fetiță de 7 ani, a decedat.

Oamenii legii  au intervenit  de urgență la fața locului pentru descarcerare. Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că autoturismul înmatriculat în Alba a intrat în derapaj, iar, într-o curbă, a lovit un camion. În mașină se afla o femeie și fetița acesteia, în vârstă de 7 ani, pasageră pe scaunul din dreapta față. Din nefericire, impactul a fost fatal, iar fetița care a suferit grave leziuni, nu a mai putut fi salvată. Mama acesteia a fost transportată în stare gravă la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 17.01.2013, ora 7.55,  Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată  cu privire la faptul că pe DJ 107, între localităţile Căpâlna de Jos şi Sântămărie, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, care a constatat faptul că D.C.M., o femeie de 30 de ani, din comuna Cetatea de Baltă, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Cetatea de Baltă – Jidvei, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune laterală cu un autocamion condus de un bărbat de 35 de ani, din judeţul Hunedoara.

În urma accidentului, o minoră în vârstă de 7 ani, fiica conducătoarei auto,  pasageră pe scaunul din dreapta faţă a autoturismului, a decedat la locul producerii accidentului, iar D.C.M. a suferit leziuni corporale grave, fiind transportată la spitalul din Blaj.

Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

13 Comentarii

13 Comentarii

  1. Popescu

    joi, 17.01.2013 at 13:18

    Fetita de 7 ani nu avea ce sa caute pe locul din fata. Locul ei era in spate, intr-un scaun de copii. Ignoranta mamei a omorat-o. Si mai sunt destui copii care circula asa!!.

  2. Levente

    joi, 17.01.2013 at 15:25

    prea multe accidente pe tronsonul blaj-tarnaveni mai ales pana la granita cu jud mures,ca aici in jud alba nu arunca cu anti-derapant numai dupa ce so intamplat accidentul una doua au venit sa arunce cu anti-derapant.Dar prea tarziu a fost pentru fetita de 7 ani!is devina cei de la drumuri ca nu arunca anti-derapant mai de dimineata!!!

  3. L

    joi, 17.01.2013 at 16:27

    D-le POPESCU nu stiu dk ai circulat vreodata pe acest tronson de drum pina la granita cu judetul Mures! si sincer nici nu ma intereseaza, dar din comentariul tau reiese ca NU. Asa cum a comentat si Levi pe acest drum pana la jud. Mures nu se deszapezeste aproape deloc iar cu anti-derapant se arunca dor in cazul in care are loc un accident. Iti sugerez sa iesi la o plimbare cu masina pe acest drum in urma unei ninsori sa constati singur ca ti-ar trebui senile in loc de cauciucuri de iarna!!!
    Poate in urma acestui accident o sa se sesizeze cineva si de la consiliul judetean Alba( in subordinea careia se afla acest drum) sa purece un pic firma care se ocupa de deszapezire si sa ia masuri concrete si nu doar sa amendeze fictiv aceasta firma asa cum se intampla din anul „90 incoace.
    Dumnezeu s-o ierte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • air23

      joi, 17.01.2013 at 19:21

      Ce spuneti aici nu il contrazice pe D-l Popescu care din pacate are dreptate suta la suta. Din inconstienta unor parinti mor copii nevinovati. Dumnezeu s-o odihneasca !!!

      • o mama

        duminică, 20.01.2013 at 17:40

        PACAT ca judecati pe cineva pe care nu-l cunosti.

  4. mihail

    joi, 17.01.2013 at 16:40

    ei noaptea dorm si ziua beau sporul de noapte !!!!

  5. L

    joi, 17.01.2013 at 17:12

    Ai dreptate M. atata vreme cat drumarii vand motorina pe care firma ne-o factureaza probabil o sa mai moara multi pe acest drum zis” al vinului”. Eu l-as numi drumul mortii ptr. copii nostri.

  6. ijvy

    joi, 17.01.2013 at 21:13

    Drumul dintre Blaj si pana la intrare in jud Ms nu a fost curatat perfect nici cand a nins … iar din aceasta cauza s-au produs foarte multe accidente. cei de la drumuri si poduri Blaj nu se sesizeaza niciodata la timp, ci doar dupa ce apare vre-o nenorocire (in cazul de fata), si din pacate suferim noi k prieteni, rude si parinti. Dupa acest tragic ccident au putut veni sa arunce cu material antiderapant, iar fata care a condus aceasta masina nu cred k a avut mai mult de 40 km/h, pt k o cunosc prea bine. In acest caz ar trebui trasi la raspundere pe cei de la drumuri si poduri care au stiut de aseara in ce stare e acest drum si mai ales pe directorul de la aceasta societe pe numele de ” HOTU „. nu degeaba il stim pe acest dr. pe numele de ” HOTU „. d-zeu sa o odihneasca pe acesta fetita, si insanatosire gravnica mamici ei.

  7. cipri

    joi, 17.01.2013 at 22:04

    DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA si sa-i pedepseasca pe cei care ne i-au banii pt intretinerea soselelor. Fratele meu era sa aiva aceeasi soarta in urma cu cca. o saptamana la 100m de unde a avut loc gravul accident tot din cauza necuratarii drumului si bineinteles derapand o masina care a intrat in el .Normal ca ei se scot repede ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum .Ne cer cauciucuri de iarna, ne cer roviniete,ne i-au taxe in benzina si ne omoara cu zile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oare cine o sa-i traga vreodata la raspundere pe nenorocitii astia?

  8. cipri

    joi, 17.01.2013 at 22:10

    Si asa ca o complectare in curtea tatalui fetitei decedate am parcat masina lovita a fratelui meu! DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA ! Si sa le dea putere sa treaca peste
    aceasta nenorocire care s-a abatut asupra lor !

  9. CRIS

    vineri, 18.01.2013 at 09:35

    da este periculos drumul respectiv, dar trebuie sa mergi mai incet incat sa pot controla masina,trebuie sa te gandesti ca la viteza redusa poti evita orice accident de multe ori in viata poti avea prioritate dar sa fii mort , iar fetita nu avea ce cauta pe scaunul din dreapta ; o vina o poarta si conducatori auto , de cate ori circul pe drumul respectiv se intampla ca unul sa-mi taie cate o curba sau sa ma depaseasca unde nu are vizibilitate; toti suntem grabiti si nu ne gandim la viata noastra; cred ca o solutie ar fi ca politia din zona sa amplaseze zilnic radar in zona si cat mai multe filtre de politie ; DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA !!!

    • viteza

      vineri, 18.01.2013 at 20:37

      trebuie luata in considerare si viteza cu care rula camionul. In derapaj poti intra si la viteza mica daca e polei. Dar daca celalalt circula cu viteza mare si nu te poate evita, vina se cam imparte. Zic asta pentru ca cine circula in spatele camionului zice ca acesta avea ceva viteza.

  10. ghita

    vineri, 18.01.2013 at 13:16

    in ultimul timp sau intamplat cam multe accidente in aceasta zona. Oare sa fie intotdeauna conducatorii auto de vina?.In orice caz firma de la drumuri care administreaza acest tronson de drum este DEZASTRU!!!!!!!!

    DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA PE ACEST INGER SI CRISTINA SA SE FACA BINE CAT MAI REPEDE

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax