Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Grecia ar putea redeschide sezonul turistic din 1 iulie. Ce spun autoritățile

Publicat

Grecia a început pregătirile pentru a primi turiști, iar autoritățile speră să deschidă sezonul turistic de la 1 iulie. Anunțul a fost făcut luni, de premierul Kyriakos Mitsotakis.

”În cel mai bun dintre scenarii, Grecia va putea începe activitatea turistică de pe 1 iulie și lucrăm pentru a putea atinge acest obiectiv”, a spus premierul Greciei într-un interviu la televiziunea americană CNN.

”Presupunem că oamenii își vor face teste înainte de a lua avionul și că sunt îndeaproape observați, astfel că experiența turistică va fi doar ușor diferită față de anii anteriori”, a spus șeful guvernului.

Grecia a început măsurile de ieșire din carantină de luni, 4 mai, când au fost eliminate restricții de deplasare. Săptămâna viitoare ar putea fi deschise magazinele, iar de la finalul lunii și mall-urile, școlile, iar restaurantele abia în 1 iunie, toate acestea în funcție de numărul de cazuri.

sursă: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax