Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Grecia se deschide pentru turiștii din UE înainte de Paști. Ce condiții trebuie să îndeplinească românii pentru intrarea în țară

Publicat

Grecia se va deschide înainte de Paști pentru turiștii români și cei veniţi din Uniunea Europeană, anunţă Charis Theocharis, ministrul grec al turismului.

Charis Theocharis a precizat şi care sunt condiţiile de intrare în Grecia pentru turiştii din Uniunea Europeană.

„Pentru turiştii din UE, inclusiv pentru români, Grecia se va deschide undeva la mijlocul lunii aprilie, înaintea sărbătorilor pascale. Ştim că ţara noastră este o destinaţie preferată pentru petrecerea acestor sărbători.

Ca să poată veni cineva în ţara noastră trebuie să aibă un test negativ, fie să fie vaccinat, ori să fi trecut deja prin boală”, a spus Charis Theocharis, în cadrul unei conferințe de presă din România.

„Avem un plan integrat de deschidere a turismului, un plan care anul trecut s-a dovedit un real succes, am demonstrat că se poate face turism şi în aceste condiţii”, a adăugat ministrul elen al turismului.

Iniţial, Grecia a anunţat că va deschide graniţele pentru turişti începând cu 14 mai, în cazul în care evoluţia pandemiei va permite acest lucru.

Până la acea dată, Grecia intenţionează să ridice treptat restricţiile cu privire la limitarea răspândirii virusului.

Toţi turiştii pot fi supuşi unor teste aleatorii, în acelaşi mod ca anul trecut.

Cu toate acestea, o diferenţă semnificativă faţă de anul trecut sunt testele rapide, datorită cărora carantina, pentru cazurile pozitive, va fi instituită imediat, fără timpul de aşteptare de 24 de ore din 2020.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax