Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ECONOMIE

GreenVille Residence, case la preț de apartament într-unul dintre cele mai noi și moderne complexuri rezidențiale din Alba Iulia

Publicat


g

(P) Pe o piață imobiliară dinamică și în continuă expansiune, cu multiple si variate oferte, cum și ce alegi să cumperi? Ți-ai dori o casă dar ai bani doar pentru un apartament? 

p

GreenVille Residence, unul dintre cele mai noi și moderne complexuri rezidențiale din Alba Iulia (cartierul Orizont), vine cu o ofertă de nerefuzat în cea de-a doua etapă a proiectului: 17 noi locuințe finisate la cheie, garantând cel mai bun raport calitate-preț pentru casa ideală. Prima faza a proiectului a fost finalizată, locuințele fiind vândute în totalitate.

Cele 17 noi locuințe finisate la cheie păstrează același concept architectural modern, însă cu un nivel de finisare și compartimentare îmbunătățit. Casele dispun de spații ample și confortabile, soluții arhitectonice moderne, materiale de calitate, coeficient termic clasa A și, nu în ultimul rând, un preț accesibil.

Casele individuale sunt înșiruite și grupate în calupuri, fiecare calup fiind constituit din 4 sau 5 unități. 

Proiectul GreenVille Residence, cu tot ceea ce oferă (case, drumuri, parc, utilități), a fost gândit și realizat ca un ansamblu modern, adaptat atât nevoilor cotidiene ale omului activ cât și a celor care își doresc liniște și relaxare.

Rețeaua modernă de apă și canalizare a fost prefigurată anterior demarării proiectului, prin construirea unei stații de pompare conectată la rețeaua orașului, cu scopul evacuării apelor menajere.

Străzi noi și aerisite, hidranți și rețea subterană pentru toate utilitățile necesare (Gaz, Electricitate, TV și Internet) se regăsesc în oferta complexului rezidențial. În plus, un proiect pentru un parc cu locuri de joacă pentru copii, teren de sport multifuncțional și zone de relaxare a fost aprobat de curând.

Cele 3 tipuri de locuințe – Optima, Integra si Armonia – sunt adaptate perfect nevoilor actuale și întrunesc cele mai exigente standarde de calitate.

Ele au fost concepute ca o alternativă modernă la apartamentele de bloc și dispun de toate beneficiile locuirii la casă: curte împrejmuită, terasă, loc de parcare și nu în ultimul rând, liniște și intimitate. Prețul pentru modelul Optima este de 69.850 Euro + TVA 5%.

Casele sunt finalizate și gata de locuit iar pentru obținerea finanțării dezvoltatorul oferă consultanță gratuită prin Kiwi Finances, parteneri ai proiectului.

Mai multe informații se pot obține pe site-ul www.greenville-alba.ro sau la numărul de telefon  0757 775 757.


TOP articole in ultimele 3 zile


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 Comentarii

2 Comments

  1. Cristina

    marți, 20.08.2019 la 23:05

    “ Complexuri rezidentiale”

  2. Raul

    miercuri, 18.09.2019 la 15:28

    Oferă și drumuri !!! Când și unde ??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Cum se schimbă VREMEA în Transilvania și la munte. Efectele unor cicloane din Mediterană și din nordul Europei

Publicat

Vremea rămâne mai caldă decât de obicei în această perioadă, însă vor fi și precipitații. Oscilațiile de temperatură și norii cu ploi și ninsori vor fi antrenați de un ciclon ce vine dinspre Marea Mediterană și altele, dinspre nordul Europei. ”Avem un ciclon foarte activ care a venit dinspre Marea Mediterană, va aduce precipitații în […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Dosarul Transalpina, decizie definitivă în instanță: Omul de afaceri Nelu Iordache și mai mulți șefi DRDP Craiova, achitați

Publicat

transalpina

Curtea de Apel Bucureşti a dat, luni, decizia definitivă în dosarul Transalpina, în care DNA formula acuzații de instigare la abuz în serviciu și fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătură cu modernizarea celei mai înalte șosele din România, ce trece și prin județul Alba. Instanța a dispus, achitarea omului de afaceri Nelu Iordache […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Culturii, precizări despre includerea zonei Roșia Montană în UNESCO. Ce se întâmplă cu clădirile istorice

Publicat

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, susține că procedura de includere în Patrimoniul UNESCO a zonei Roşia Montană trebuie reluată în mod clar, urmând să fie luată o decizie la nivelul Guvernului. Ministerul Culturii va organiza, în perioada următoare, o întâlnire cu Primăria Roșia Montană, în cadrul căreia se vor discuta coordonatele unui program specific de susținere […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: INCENDIU în Lancrăm. Intervin pompierii din Sebeș, cu trei autospeciale

Publicat

Pompierii din Sebeș au fost chemați să intervină, luni după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe strada Nouă din Lancrăm. UPDATE, ora 16.58: Potrivit ISU Alba, incendiul a fost stins. Nu au fost persoane rănite. Din primele date, flăcările au cuprins camera în care se afla o centrală termică, într-o gospodărie. S-au deplasat echipaje cu […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate