Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

GreenVille Residence, case la preț de apartament într-unul dintre cele mai noi și moderne complexuri rezidențiale din Alba Iulia

Publicat

g

(P) Pe o piață imobiliară dinamică și în continuă expansiune, cu multiple si variate oferte, cum și ce alegi să cumperi? Ți-ai dori o casă dar ai bani doar pentru un apartament? 

p

GreenVille Residence, unul dintre cele mai noi și moderne complexuri rezidențiale din Alba Iulia (cartierul Orizont), vine cu o ofertă de nerefuzat în cea de-a doua etapă a proiectului: 17 noi locuințe finisate la cheie, garantând cel mai bun raport calitate-preț pentru casa ideală. Prima faza a proiectului a fost finalizată, locuințele fiind vândute în totalitate.

Cele 17 noi locuințe finisate la cheie păstrează același concept architectural modern, însă cu un nivel de finisare și compartimentare îmbunătățit. Casele dispun de spații ample și confortabile, soluții arhitectonice moderne, materiale de calitate, coeficient termic clasa A și, nu în ultimul rând, un preț accesibil.

Casele individuale sunt înșiruite și grupate în calupuri, fiecare calup fiind constituit din 4 sau 5 unități. 

Proiectul GreenVille Residence, cu tot ceea ce oferă (case, drumuri, parc, utilități), a fost gândit și realizat ca un ansamblu modern, adaptat atât nevoilor cotidiene ale omului activ cât și a celor care își doresc liniște și relaxare.

Rețeaua modernă de apă și canalizare a fost prefigurată anterior demarării proiectului, prin construirea unei stații de pompare conectată la rețeaua orașului, cu scopul evacuării apelor menajere.

Străzi noi și aerisite, hidranți și rețea subterană pentru toate utilitățile necesare (Gaz, Electricitate, TV și Internet) se regăsesc în oferta complexului rezidențial. În plus, un proiect pentru un parc cu locuri de joacă pentru copii, teren de sport multifuncțional și zone de relaxare a fost aprobat de curând.

Cele 3 tipuri de locuințe – Optima, Integra si Armonia – sunt adaptate perfect nevoilor actuale și întrunesc cele mai exigente standarde de calitate.

Ele au fost concepute ca o alternativă modernă la apartamentele de bloc și dispun de toate beneficiile locuirii la casă: curte împrejmuită, terasă, loc de parcare și nu în ultimul rând, liniște și intimitate. Prețul pentru modelul Optima este de 69.850 Euro + TVA 5%.

Casele sunt finalizate și gata de locuit iar pentru obținerea finanțării dezvoltatorul oferă consultanță gratuită prin Kiwi Finances, parteneri ai proiectului.

Mai multe informații se pot obține pe site-ul www.greenville-alba.ro sau la numărul de telefon  0757 775 757.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Cristina

    marți, 20.08.2019 at 23:05

    “ Complexuri rezidentiale”

  2. Raul

    miercuri, 18.09.2019 at 15:28

    Oferă și drumuri !!! Când și unde ??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax