Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ECONOMIE

GreenVille Residence, case la preț de apartament într-unul dintre cele mai noi și moderne complexuri rezidențiale din Alba Iulia

Publicat


g

(P) Pe o piață imobiliară dinamică și în continuă expansiune, cu multiple si variate oferte, cum și ce alegi să cumperi? Ți-ai dori o casă dar ai bani doar pentru un apartament? 

p

GreenVille Residence, unul dintre cele mai noi și moderne complexuri rezidențiale din Alba Iulia (cartierul Orizont), vine cu o ofertă de nerefuzat în cea de-a doua etapă a proiectului: 17 noi locuințe finisate la cheie, garantând cel mai bun raport calitate-preț pentru casa ideală. Prima faza a proiectului a fost finalizată, locuințele fiind vândute în totalitate.

Cele 17 noi locuințe finisate la cheie păstrează același concept architectural modern, însă cu un nivel de finisare și compartimentare îmbunătățit. Casele dispun de spații ample și confortabile, soluții arhitectonice moderne, materiale de calitate, coeficient termic clasa A și, nu în ultimul rând, un preț accesibil.

Casele individuale sunt înșiruite și grupate în calupuri, fiecare calup fiind constituit din 4 sau 5 unități. 

Proiectul GreenVille Residence, cu tot ceea ce oferă (case, drumuri, parc, utilități), a fost gândit și realizat ca un ansamblu modern, adaptat atât nevoilor cotidiene ale omului activ cât și a celor care își doresc liniște și relaxare.

Rețeaua modernă de apă și canalizare a fost prefigurată anterior demarării proiectului, prin construirea unei stații de pompare conectată la rețeaua orașului, cu scopul evacuării apelor menajere.

Străzi noi și aerisite, hidranți și rețea subterană pentru toate utilitățile necesare (Gaz, Electricitate, TV și Internet) se regăsesc în oferta complexului rezidențial. În plus, un proiect pentru un parc cu locuri de joacă pentru copii, teren de sport multifuncțional și zone de relaxare a fost aprobat de curând.

Cele 3 tipuri de locuințe – Optima, Integra si Armonia – sunt adaptate perfect nevoilor actuale și întrunesc cele mai exigente standarde de calitate.

Ele au fost concepute ca o alternativă modernă la apartamentele de bloc și dispun de toate beneficiile locuirii la casă: curte împrejmuită, terasă, loc de parcare și nu în ultimul rând, liniște și intimitate. Prețul pentru modelul Optima este de 69.850 Euro + TVA 5%.

Casele sunt finalizate și gata de locuit iar pentru obținerea finanțării dezvoltatorul oferă consultanță gratuită prin Kiwi Finances, parteneri ai proiectului.

Mai multe informații se pot obține pe site-ul www.greenville-alba.ro sau la numărul de telefon  0757 775 757.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 Comentarii

2 Comments

  1. Cristina

    marți, 20.08.2019 la 23:05

    “ Complexuri rezidentiale”

  2. Raul

    miercuri, 18.09.2019 la 15:28

    Oferă și drumuri !!! Când și unde ??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Marcel Iureș și Florin Piersic JR., în spectacol la Alba Iulia. Evenimentele organizate de Teatrul de Păpuși ”Prichindel”

Publicat

Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia găzduiește în următoarele zile un spectacol de teatru pentru adulți, unul pentru copii și un concert. Sunt primele evenimente după renovarea clădirii în care funcționează instituția. Marcel Iureș și Florin Piersic junior vor juca împreună în Stage Dogs, un spectacol al Teatrului Act. De asemenea, Teatrul ”Prichindel” a […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Educației vrea modificări la Bacalaureat în cazul elevilor de la liceele vocaționale sau tehnice

Publicat

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, vrea ca de anul viitor să se studieze posibilitatea ca la liceele vocaţionale sau de profil, elevii să-şi poată alege liber ultima probă la Bacalaureat. Ministrul Educaţiei spune că au existat astfel de solicitări din partea elevilor şi a profesorilor dar în cele din urmă nu s-a materializat nimic. „La momentul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Feerie de culori în Cetatea Alba Carolina. Cum va arăta iluminatul arhitectural dinamic, după extindere și modernizare

Publicat

c

Sistemul de iluminat arhitectural din Cetatea Alba Carolina va fi modernizat și extins printr-un proiect de peste 960.000 de euro.  Contractul privind iluminatul arhitectural dinamic în Cetatea Alba Carolina – proiectare faza PAC (DTAC) + PT + DDE + CS, execuția lucrărilor și asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada de implementare a obiectivului – […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA până duminică. Cât de mult scad temperaturile. Prognoza meteo de weekend, 22-24 noiembrie

Publicat

alba iulia

Vremea se răcește în acest weekend, în toate localitățile din județul Alba. Temperaturile vor fi mai mici cu câteva grade, iar pe timp de noapte, la munte, vor fi minime negative. Duminică, este posibil să fie și ploi scurte. La Alba Iulia, temperaturile maxime vor fi de 9-11 grade Celsius, în timp ce la Arieșeni […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate