Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ECONOMIE

GreenVille Residence, case la preț de apartament într-unul dintre cele mai noi și moderne complexuri rezidențiale din Alba Iulia

Publicat


g

(P) Pe o piață imobiliară dinamică și în continuă expansiune, cu multiple si variate oferte, cum și ce alegi să cumperi? Ți-ai dori o casă dar ai bani doar pentru un apartament? 

p

GreenVille Residence, unul dintre cele mai noi și moderne complexuri rezidențiale din Alba Iulia (cartierul Orizont), vine cu o ofertă de nerefuzat în cea de-a doua etapă a proiectului: 17 noi locuințe finisate la cheie, garantând cel mai bun raport calitate-preț pentru casa ideală. Prima faza a proiectului a fost finalizată, locuințele fiind vândute în totalitate.

Cele 17 noi locuințe finisate la cheie păstrează același concept architectural modern, însă cu un nivel de finisare și compartimentare îmbunătățit. Casele dispun de spații ample și confortabile, soluții arhitectonice moderne, materiale de calitate, coeficient termic clasa A și, nu în ultimul rând, un preț accesibil.

Casele individuale sunt înșiruite și grupate în calupuri, fiecare calup fiind constituit din 4 sau 5 unități. 

Proiectul GreenVille Residence, cu tot ceea ce oferă (case, drumuri, parc, utilități), a fost gândit și realizat ca un ansamblu modern, adaptat atât nevoilor cotidiene ale omului activ cât și a celor care își doresc liniște și relaxare.

Rețeaua modernă de apă și canalizare a fost prefigurată anterior demarării proiectului, prin construirea unei stații de pompare conectată la rețeaua orașului, cu scopul evacuării apelor menajere.

Străzi noi și aerisite, hidranți și rețea subterană pentru toate utilitățile necesare (Gaz, Electricitate, TV și Internet) se regăsesc în oferta complexului rezidențial. În plus, un proiect pentru un parc cu locuri de joacă pentru copii, teren de sport multifuncțional și zone de relaxare a fost aprobat de curând.

Cele 3 tipuri de locuințe – Optima, Integra si Armonia – sunt adaptate perfect nevoilor actuale și întrunesc cele mai exigente standarde de calitate.

Ele au fost concepute ca o alternativă modernă la apartamentele de bloc și dispun de toate beneficiile locuirii la casă: curte împrejmuită, terasă, loc de parcare și nu în ultimul rând, liniște și intimitate. Prețul pentru modelul Optima este de 69.850 Euro + TVA 5%.

Casele sunt finalizate și gata de locuit iar pentru obținerea finanțării dezvoltatorul oferă consultanță gratuită prin Kiwi Finances, parteneri ai proiectului.

Mai multe informații se pot obține pe site-ul www.greenville-alba.ro sau la numărul de telefon  0757 775 757.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 Comentarii

2 Comments

  1. Cristina

    marți, 20.08.2019 la 23:05

    “ Complexuri rezidentiale”

  2. Raul

    miercuri, 18.09.2019 la 15:28

    Oferă și drumuri !!! Când și unde ??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

TOP cele mai GRELE întrebări de la EXAMENUL AUTO. Ai mai lua permisul dacă ai da astăzi testul?

Publicat

sofer volan

Testul auto a devenit, în ultimii ani, din ce în ce mai greu pentru românii care vor să devină şoferi. Proba teoretică a examenului pentru permis dă mari bătăi de cap candidaţilor. Testul constă într-un chestionar cu 26 de întrebări grilă cu variante multiple de răspuns. Pentru a promova acest examen trebuie să acumulaţi minim […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Vechea gardă a PSD: Miron Mitrea, unul dintre sfătuitorii de taină ai Vioricăi Dăncilă în campania pentru prezidențiale

Publicat

Vechea gardă a PSD pare a dori o reîntoarcere în politică, fie și neoficială și se apropie de actuala conducere a partidului. Jurnaliștii de la G4Media.ro remarcă o prezență surpriză în echipa de campanie pentru alegerile prezidențiale a Vioricăi Dăncilă. Este vorba despre Miron Mitrea, fost ministru PSD al Transporturilor și coordonator al mai multor campanii electorale […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

ORA de IARNĂ 2019: Când se schimbă ora și care este cea mai lungă zi din an. Ceasurile se dau înapoi

Publicat

Ora de iarnă se aplică în fiecare an, în ultima noapte de sâmbătă spre duminică din luna octombrie. În anul 2019, trecerea la ora de iarnă va avea loc în noaptea de 26 spre 27 octombrie. În noaptea de 26 octombrie spre 27 octombrie 2019 (sâmbătă spre duminică), ora 4.00 devine ora 3.00. Trecerea la […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

VINERI începe Târgul Apulum Agraria 2019 la Alba Iulia. Legume și fructe de sezon, concursuri și demonstrații culinare. PROGRAM

Publicat

Vineri de la ora 11.00 începe ediția 2019 a evenimentului toamnei la Alba Iulia – Târgul Apulum Agraria. Acesta reunește fermieri, producători, specialiști din domeniul agricol, furnizori de mașini-unelte din județ și regiune. Târgul, ajuns la cea de-a XXVIII-a ediţie, se desfășoară în spaţiul expoziţional din zona Bazinului Olimpic din Alba Iulia, până duminică inclusiv. […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate