Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Grevă generală a salariaților Direcțiilor Județene de Sport și Tineret din țară. Angajații din Alba nu iau parte la proteste

Publicat

Miercuri dimineață angajații din mai multe unități din țară subodonate Ministerului Tineretului și Sportului au intrat în grevă generală. Protestul este îndreptat în mare parte împotriva inechităților salariale. În județul Alba, lucrătorii subordonați MTS-ului nu iau parte la grevă deoarece nu fac parte din sindicat și în afară de asta nu pot stopa activitatea din tabara de vară ce se desfășoară la Arieșeni.

Angajaţii unităţilor din subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului, cluburilor municipale, ai DJTS, ai Caselor de Cultură ale Studenţilor, Complexurilor Sportive Naţionale au intrat de miercuri în grevă generală, până la soluţionarea problemelor legate de inechităţi salariale.

Greva generală a început miercuri la ora 8:00, iar liderii au anunțat că după ora 15:00 și în urma negocierilor aferente vor stabili care este următorul pas în ceea ce privește protestul lor și pe câte zile se va întinde.

În județul Alba, nici un angajat al Direcției pentru Sport și Tineret  nu face parte din sindicatul care a pornit greva generală, dar sunt de acord cu cererile pentru care colegii din țară protestează.

Contactați de Alba24, conducerea DJST Alba a declarat că majoritatea lucrătorilor sunt în concediu și activitatea nu poate fi oprită, mai ales că la Arieșeni se desfășoară tabere pentru copii și tineret.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax