Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GREVĂ la CFR: Angajaţii poartă banderole albe, în semn de protest că nu le-au fost majorate salariile. Circulaţia trenurilor ar putea fi blocată de la 1 octombrie

Publicat

trenAngajaţii CFR au intrat, marţi dimineaţa, în grevă japoneză şi nu exlud varianta ca, din 1 octombrie, să declanşeze greva generală. Solicită majorarea salariilor cu 10 la sută.

Aceştia vor protesta cu banderole albe pe mâini până joi.

Feroviarii nu exclud varianta ca începând cu 1 octombrie să declanşeze greva generală şi să blocheze circulaţia trenurilor. Asta dacă negocierile cu Ministerul Transporturilor, programate miercuri, vor eşua.

Pe lângă majorarea salariilor, ceferiştii mai cer acordarea tichetelor de masă şi a voucherelor de vacanţă. CFR susţine că bugetele companiilor feroviare de stat nu suportă astfel de solicitări.

„Marți, miercuri și joi, membrii noștri de sindicat se vor afla în grevă generală de tip japonez, purtând o banderolă albă la mână în semn de protest față de nesoluționarea revendicărilor pe care le au”, a declarat președintele Federației Mecanicilor de Locomotivă.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax