Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Grup de 12 tineri acuzați de trafic și consum de droguri, trimiși în judecată la Tribunalul Alba. Rețeaua opera în zona Blaj

Publicat

Tribunalul Alba va judeca un dosar în care 12 tineri sunt acuzaţi de trafic şi consum de droguri. Şase dintre aceştia sunt în arest preventiv, în urma unei acţiuni organizate de DIICOT. Aceştia operau în special în zona Blaj.
Cei şase tineri judecaţi pentru trafic de droguri sunt acuzaţi de procurori că puneau la dispoziţie, pe lângă marijuana, şi spaţiul pentru consumul acesteia. În luna ianuarie au fost arestaţi Sebastian Bîrciu (17 ani), Ioan Ovidiu Bordean, Ioan Olimpiu Sălcudean, Liviu Adrian Crişan, Fabian Constantin Mailat, Anton Crinel Meruţ (17 ani).
Ceilalţi inculpaţi judecaţi pentru consum de droguri sunt Luca Spătăcean, Teodor Andrei Oargă, Balasz Mihai, Ioan Daniel Gârbovean, Rareş Alexandru Maier şi Adrian Sergiu Lazăr.

Potrivit procurorului șef al DIICOT Alba Iulia, Ioan Mureșan, în 9 ianuarie  a fost organizat un flagrant în care au fost cumpărate 266 de grame de cannabis. În urma flagrantului a fost confiscată o cantitate de peste 400 de grame de cannabis, însă a existat o cantitate mai mare de droguri care a fost vândută în județul Alba.

Cel care a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă droguri este Ioan Ovidiu Bordean. Inculpaţii riscă până la şapte ani de închisoare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax