Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Grup de suport pentru mămici, la Alba Iulia. Invitată: Diana Slabu, medic pediatru la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca

Publicat

diana slabu medic

Carmen Sicoe Pauleti, logoped din Alba Iulia, a înființat un grup de suport pentru mămici, în cadrul căruia va invita periodic specialiști în medicină și educație și unde se vor dezbate cele mai importante subiecte legate de sănătatea celor mici. Seria de întâlniri debutează în data de 22 noiembrie, de la ora 18, la sediul din Alba Iulia al Ordinului Asistenților Medicali, având-o ca invitată pe Diana Slabu, medic pediatru la Spitalul Clinic de Urgență din Cluj Napoca.

”Grupul Suport pentru Mămici din alba Iulia a pornit din dorința de a ajuta mămicile din județul Alba, de a le oferi un cadru în care aceastea să împărtășească experiențe, să învețe, să primească informații de la specialiști în medicină, educație, nutriție, psihologie, logopedie, consultanți în babywearing… Întâlnirile vor oferi sprijin și idei noi, descoperire de noi resurse, vor oferi ocazia de a învăța unele de la altele, sprijinite de fiecare specialist în parte” a spus Carmen Sicoe Pauleti.

Astfel în 22 noiembrie, de la ora 18, la sediul Ordinului Asistenților Medicali din Strada Tudor Vladimirescu, etaj 2, incepe seria aacestor întâlniri. ”Doamna doctor Diana Slabu este primul nostru invitat; cu ea vom vorbi despre vaccinuri si bolile copilăriei; ce boli apar în perioada copilariei și cum le tratăm, cum recunoaștem bolile copilăriei; de ce să facem vaccin și când, și multe altele” a spus Carmen Sicoe Pauleti.

Diana Slabu este un medic pediatru pasionat atât de dezvoltarea fizica a copiilor, cât și de dezvoltarea lor socială, emoțională și intelectuală și crede în importanța educației pentru sănătate a părinților și copiilor.

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca și în prezent medic rezident pediatru în anul cinci  în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj, Diana și-a dobândit experiența profesională atât în sistemul medical românesc cat și în cel francez și a îmbinat viața de medic cu cea de voluntar în cadrul Organizației Naționale Cercetașii României, una din cele mai importante mișcări educative pentru copii și tineri din România.

Pentru a evita eventuala supra-aglomerare a sălii, la întâlniri se poate participa pe bază de programare la contactul de pe pagina de facebook Logoped Carmen Pauleti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax