Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Grupul pasionaților de MTB – Biciclim Alba a devenit un ONG pentru mișcare. Proiecte pentru încurajarea deplasării pe bicicletă

Publicat

Un grup al pasionaților de mountain-bike și mișcare în aer liber din Alba Iulia s-a organizat recent într-un ONG dedicat sportului pe două roți. Biciclim Alba își propune, printre altele, creșterea comunității bicicliștilor, sprijinirea și încurajarea practicării acestui sport, amplasarea de suporturi pentru biciclete, crearea de hărți cu trasee și organizarea unui concurs MTB care să devină „o emblemă a orașului”, a transmis președintele asociației, Dan Pușcău. 

„Într-o lume în continuă tehnologizare și automatizare, aglomerată și în lipsă de timp, noi am ales să pedalăm. Deoarece grupul nostru s-a extins neașteptat, ne-am decis să ne organizăm într-un ONG dedicat sportului pe două roți – Biciclim Alba.

Ne propunem să creștem comunitatea bicicliștilor, sprijinind și încurajând practicarea acestui sport indiferent de vârstă, beneficiile asupra sănătății fiind neprețuite.

Ne dorim un oraș cu o infrastructură pentru biciclit în siguranță, de aceea am demarat acțiuni de conștientizare a autorităților asupra acestei necesități. O astfel de infrastructură sigură, ce încurajează deplasarea pe bicicletă, va avea impact asupra calității aerului prin reducerea poluării.

Avem deja așternut pe hârtie planul organizării unui concurs MTB care să devină, în timp, o emblemă a orașului nostru.

Amplasarea de suporturi pentru biciclete, crearea de hărți cu trasee ciclabile, marcarea acestora și multe altele, fac parte din proiectele noastre.

Comunitatea noastră e alcătuită din oameni veseli, iubitori de natură, de sport, încrezători și optimiști, aduși împreună de crezul comun că uniți putem pune în mișcare un sistem spre beneficiul tuturor.

Te poți alătura și tu echipei noastre.

Ne găsești la sediul nostru din Alba Iulia, strada Călărașilor, nr. 27, în curând pe www.biciclim.ro, sau poți suna la telefon 0788.823.333”, a transmis președintele Biciclim Alba, Dan Pușcău.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pamfil

    joi, 03.09.2020 at 09:46

    Oameni buni, acum e momentul pentru depunerea de proiect la primarie, pe buget participativ. Stiu, normal era sa mearga oamenii cu idei, si ei, functionarii sa faca proiectele ca de-aia-s platiti din bani publici.

    Va doresc succes

  2. M Cristina

    joi, 03.09.2020 at 10:06

    Felicitari pentru tot ceea ce faceti! Sa va urmeze cat mai multi exemplul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax