Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Grupul Skepsis va reprezenta Alba Iulia la Carnavalul Medieval de la Hunedoara. Trei spectacole de teatru de stradă, în weekend

Publicat

skepsisGrupul Skepsis va reprezenta Alba Iulia la Carnavalul Medieval de la Hunedoara, ediţia a IV-a, care va avea loc în perioada 27-28 August 2016.

Respectând structura ediţiilor anterioare, seara de sâmbătă este destinată unui spectacol special – „Urzeala prinţului” îi are în prim plan pe: Dan Condurache, Eugenia Șerban, Denis Ștefan, Dimitrii Bogomaz, Dana Rotaru și Nae Alexandru.”

Publicul este invitat să guste încă o dată atmosfera medievală de carnaval creată de grupurile participante care oferă un program variat de activităţi specifice. În Tabăra Medievală, Ordinul Cavalerilor de Hunedoara şi Cavalerii Cetăţilor Bârsei vor prezenta arta mânuirii armelor şi vor face demonstraţii de lupte. Grupuri artistice din mai multe oraşe din ţară vor prezenta spectacole de Muzică şi Dans (Truverii; Esteban Alul; Florin Săsărman; Cimpoierii din Transilvania; Curtea Comedianţilor; Medieval Art; Nosa),  Teatru (Curtea Comedianţilor; Peter Pann) sau spectacole de foc (Sirius).

Pentru a oferi un plus de autenticitate tematicii evenimentului, compania de teatru Skepsis va fi prezentă în program cu trei spectacole de teatru de stradă şi cu specific medieval, care vor fi prezentate în curtea interioară a Castelului Corvinilor după cum urmează:

Sâmbătă, 27.08.2016, ora 16.30 – Extraordinarele Aventuri ale Capitanului Spaventi);

Duminică, 28.08.2016, ora 12.00 –  Procesul lui Prometeu (40 min); ora 17.30 – Farsa Maestrului Patelin (60 min).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax