Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

GSP: Tricolorii de la ”Euro 2019”, vizitați la hotel de interlopi periculoși, la scurt timp după meciul România – Franța

Publicat

interlpoi

La scurt timp după fluierul de final al partidei România – Franța, mai mulți interlopi, printre care Nuredin Beinur și Sorin Udrea i-au vizitat pe tinerii tricolori la hotelul la care aceștia erau cazați.

Într-o investigație a jurnaliștilor de la gsp.ro, sunt detaliate legăturile de prietenie dintre mai multe personaje ale lumii interlope și figuri din lumea fotbalului românesc, precum Mirel Rădoi, Cosmin Contra, dar și oficiali din staful FRF.

interlopi

Nuredin Beinur, supranumit și ”Spaima Litoralului” și-a postat pe pagina de Facebook mai multe poze alături de Ianis Hagi, directorul tehnic FRF, Mihai Stoichiță și selecționerul Mirel Rădoi.

interlopi

De asemenea, un alt interlop, Sorin Udrea, ”Stăpânul Timișoarei” condamnat de Curtea de Apel Timișoara la 6 ani și 8 luni de închisoare pentru diverse fapte, dar care a fugit din țară înainte de sentința finală, apare în poze alături de Ianis Hagi. 

Întreaga investigație GSP, despre vizita interlopilor la hotelul Grand Hotel din Forli, poate fi citită aici .

sursă foto: Facebook, Nuredin Beinur

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax