Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Guess Who cântă la Alba Mall, în cadrul campaniei „ECOol”

Publicat

În cadrul Campaniei „ECOol”, 18 licee din judeţul Alba şi peste 500 de elevi se vor întrece în creativitate, pe scena amenajată în incinta Alba Mall. Evenimentul, ce va avea loc în data de 22 martie, oferă şansa tinerilor talentaţi de a transforma materiale reciclabile în adevărate colecţii de modă, pe care le vor prezenta în faţa publicului.

Campania „ECOol”, demarată de Agenţia Locală a Energiilor Alba (ALEA), în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Consiliul Judeţean Alba, s-a extins în acest an în tot judeţul. Prezentarea de modă amintită va fi urmată de un concert susţinut de Guess Who, dar şi de alte talente autohtone, iar miza cea mare a concursului o reprezintă o excursie de două zile, pentru grupul câştigător, într-o locaţie surpriză.

Pe scenă vor defila 42 de grupe de elevi, din 18 licee din judeţul Alba, în cadrul unor momente tematice pregătite de ei, iar cele mai promiţătoare prezentări vor beneficia de portofolii de modă realizate de fotografi profesionişti.

Campania „ECOol” 2011 a fost lansată oficial luni, în prezenţa directorului ALEA, Florin Andronescu, a reprezentantului CJ Alba, Alin Cucui şi a inspectorului şcolar Antonina Panait. „Acesta este doar unul dintre proiectele pe care le derulăm împreună cu ISJ Alba, iar dorinţa noastră este de a încuraja şi sprijini cât mai multe astfel de acţiuni. Este important să îi educăm pe copii în sprijinul naturii şi al ocrotirii resurselor naturale pe care încă le mai avem”, a explicat Alin Cucui.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. popescul

    luni, 07.03.2011 at 17:12

    guess who nu e o trupa, ci un om, ca un om cum ar veni…adica o persoana de una singura nu poate forma o trupa, conceptul de trupa se refera la cel putin 2 persoane. nu vrea sa ma dau desptept in cap…ci incerc sa remarc o greseala.

    • admin

      luni, 07.03.2011 at 17:21

      Ok, multumim. Nu pti sa le sti pe toate. O sa modifice editorul

  2. popescul

    luni, 07.03.2011 at 23:33

    apreciez.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax