Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Guvernul a alocat județului Alba 138 de miliarde lei vechi. Vezi la ce instituții vor ajunge banii

Publicat

Primăriile din Alba vor primii bani pentru achitarea datoriilor către agenții economici, iar profesorii vor avea asigurate salariile până la sfârșitul anului. Județul Alba va primi din partea Guvernului suma de 138 miliarde de lei vechi pentru acoperirea cheltuielilor din cele două domenii.

”Guvernul a alocat județului Alba suma de 108 miliarde de lei vechi care asigură plata salariilor pentru profesori până la sfârșitul anului. Alte 30 de miliarde de lei au fost alocați pentru achitarea arieratelor primăriilor către agenții economici”, a comunicat vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman.

De cele 30 de miliarde lei vechi vor beneficia aproximativ 16 primării din judeţul Alba care au datorii la agenți economici. Condiția pentru ca acestea să primească sprijin financiar de la Guvern este ca agenții economici să aibă datorii la stat.

Potrivit vicepreședintelui CJ, banii vor fi virați săptămâna viitoare.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax