Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Guvernul a rămas fără bani în „puşculiţă“. Ministrul Finanțelor: Fondul de rezervă este pe zero

Publicat

palatul-victoria-guvern

Fondul de rezervă al Guvernului nu mai are niciun leu în acest moment, a declarat miercuri Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor.

Fondul de rezervă al Guvernului este pe 0 în condiţiile în care la începutul anului a avut la dispoziţie nu mai puţin de 100 de milioane de euro.

Însă problemele apărute de-a lungul anului au consumat banii în doar 8 luni, a mai spus ministrul. Sumele din acest fond pot fi folosite doar în situaţii dificile şi doar atunci când au fost epuizate toate celelalte surse de finanţare.

Noi am tot dat la inundaţii, calamităţi naturale, pestă porcină, deci s-au alimentat din acest fond astfel de situaţii. Sumele au fost de peste, cred, 600 de milioane de lei numai pentru calamităţi naturale. Evenimente care nu s-au anticipat de anul trecut când s-a făcut bugetul pe 2018”, a spus Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, la Antena3.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax