Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Guvernul abrogă Legea parteneriatului public-privat. Se va promova în regim de urgență o nouă lege

Publicat

Executivul va abroga actuala Lege a parteneriatului public-privat, în urma criticilor formulate atât de Comisia Europeană, cât şi de reprezentanţii mediului de afaceri, şi va promova în regim de urgenţă un nou act normativ în domeniu. Subiectul a fost discutat de ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine, Dan Şova, cu reprezentanţii Camerei de Americane de Comerţ în România-AmCham şi cu reprezentanţii Băncii Mondiale.

„Ministrul Dan Şova a arătat care este abordarea Guvernului în domeniul refacerii în regim de urgenţă a cadrului normativ privind parteneriatul public privat, prin abrogarea actualei legi, puternic criticate atât de Comisia Europeană, cât şi de reprezentanţii mediului de afaceri, şi promovarea unui nou act normativ care să aducă claritate şi simplitate în domeniu, în conformitate cu cele mai bune practici la nivel european şi internaţional”, se arată într-un comunicat.

Atât AmCham, cât şi Banca Mondială şi-au manifestat disponibilitatea de a sprijini Departamanetul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine în acest demers, oferindu-se să pună la dispoziţia Guvernului expertiza şi resursele lor în vederea sprijinirii procesului de redactare şi implementare a noului cadru de reglementare.

 Sursa, Mediafax

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Braila

    sâmbătă, 02.02.2013 at 08:10

    Oricum era o lege care nu se putea aplica. Sa vedem ce va contine noua lege…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax