Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Guvernul ar putea oferi bonificații celor care economisesc energia la orele de vârf. Declarația premierului Ciucă

Publicat

Premierul Nicolae Ciucă a vorbit despre un sistem de bonificație pentru românii care își reduc consumurile mai ales la orele de vârf. El a recunoscut însă că deocamdată nu știe cum s-ar putea face acest lucru. 

”Deocamdată, nu avem o soluţie tehnică. Sigur, acestea sunt măsuri prin care şi noi ne-am gândit, şi facem apel la populaţie, să reducem risipa şi să fie bonificaţi cei care consumă mai puţin, în mod deosebit în orele de vârf, dar nu am luat încă o decizie, pentru că aşteptăm să avem un ansamblu coerent la nivelul întregii Uniuni pentru a putea să gestionăm cum se cuvine energia şi gazul pentru iarna viitoare”, a spus Nicolae Ciucă.

Declarația vine în contextul în care asemenea discuții au loc și la nivelul statelor europene, care își îndeamnă populația să reducă consumurile.

Pe plan intern, abordarea lui Ciucă are inamici chiar în PNL.

Europarlamentarul Rareş Bogdan le recomandă tinerilor liberali să privească cu rezervă „retorica de la Bruxelles” în ceea ce priveşte problemele cu care se confruntă Europa în contextul crizei energetice.

„Să vă spălaţi zilnic, să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână, să încercaţi să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, să nu mâncaţi făină de gândaci şi nici să nu staţi la 19 grade”, le-a spus sâmbătă, liderul liberal colegilor săi din organizaţia de tineret.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 10.09.2022 at 18:21

    Ai spus o prostie mai mare ca tine, şi eşti mare rău. Du-te d-le acasă, că nu-i de tine acolo unde eşti. Ai dovedit-o de atâtea ori de ne-am săturat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax